Με το “δεξί” στο πρωτάθλημα ο Αθηναϊκός

Ο Sony Αθηναϊκός επέβαλε από την 1η περίοδο την κυρίαρχία του κι ελέγχοντας απόλυτα το ρυθμό, κι απέναντι σε μία ομάδα που αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη του Κυπέλλου (απέκλεισε τον Παναθηναϊκό και προκρίθηκε στο φάϊναλ-φορ της διοργάνωσης), δεν αντιμετώπισε δυσκολίες και “καθάρισε” το παιχνίδι από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.

«Τα κορίτσια μπήκαν στο παιχνίδι με μεγάλη συγκέντρωση, εφάρμοσαν τέλεια το πλάνο που είχαμε σχεδιάσει και παίζοντας με διάθεση και κίνητρο να εξασφαλίσουν από νωρίς μία διαφορά ασφαλείας, εξασφάλισαν ευκολότερα του αναμενόμενου τη νίκη, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσιάσαμε στο γήπεδο αλλά και από το ρυθμό που είχαμε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Είναι καλό που μέσα σε τρεις μέρες θα δώσουμε δύο παιχνίδια, γιατί την ερχόμενη εβδομάδα αρχίζουν οι υποχρεώσεις μας στην Ευρώπη και πρέπει να παρουσιάσουμε ένα ακόμη πιο βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο.», δήλωσε μετά τον αγώνα ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Κτιστάκης.

Τα δεκάλεπτα: 17-24, 28-48, 41-62, 53-82

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πρωτέας Βούλας (Παπαπέτρου): Γριμπαβιώτη, Βαλέτα 12, Φοξ 6, Μπαρμπερίδου 7 (1), Κασάπογλου 7 (1), Αστραντίνη 3 (1), Τσέρου 10. Στυλιάρα, Έλις 8, Χατζόγλου, Τσουμάνη.

Sony Αθηναϊκός (Κτιστάκης): Καλέντζου 6, Λίμουρα 5, Χατζηνικολάου 9, Σωτηρίου 16 (2), Κεχαγιά 4, Χαλικιά 6 (2), Κοσμά 1, Ράϊλι 13, Ντέϊβις 12.

httpv://www.youtube.com/watch?v=1x3ewW8UwoM&feature=player_embedded

Βίντεο από: superbasket.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια