Α.Ο. Καρέα – Φίλιππος Περιστερίου 77-72

Πηγή: Α.Ο. Καρέα

Ένα καλό παιχνίδι με έναν πολύ σοβαρό και ισχυρό αντίπαλο κέρδισε στην Εργάνη, με 77-72, ο ο Αθλητικός Όμιλος Καρέα στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση στον Βύρωνα.

Παιχνίδι ποιότητας που στο μεγαλύτερο μέρος ήταν σκληρή κόντρα  μεταξύ των δύο ομάδων. Αποζημιώθηκαν οι αρκετοί φίλαθλοι και των δύο ομάδων που παρακολούθησαν το παιχνίδι στις εξέδρες της Εργάνης .

Να σταθούμε με μεγάλη ικανοποίηση  στο υψηλό επίπεδο αθλητικού πνεύματος που επικράτησε σε όλο το παιχνίδι με πρωταγωνιστές «καλούς αθλητές» και των δύο ομάδων. Όσο δυνατό και  σκληρό κάποιες φορές γινόταν το παιχνίδι, τόσο η ωριμότητα και η εμπειρία των αθλητών το κράτησε να είναι φιλικό και καθαρά αθλητικό, παρουσιάζοντας έναν καλό αγώνα με ενδιαφέρον και κόντρα.

Οι προπονητές  συμμετείχαν με πολλές εναλλαγές και χρησιμοποίηση παικτών αλλά και σε αμυντικά και επιθετικά συστήματα στην διαχείριση του αγώνα. Οι διαιτητές  «κράτησαν» ένα δύσκολο παιχνίδι και κατάφεραν να  μην κριθεί το αποτέλεσμα του αγώνα σε μία «σωστή ή λάθος» απόφαση τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια