Ενίσχυση με Κρες για Αθηναϊκό

Πηγή: gazzetta.gr

Ο Αθηναϊκός θέλει να διατηρήσει τα κεκτημένα εντός συνόρων και να πρωταγωνιστήσει στο EuroCup. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται η συμφωνία με την 30χρονη διεθνή Λευκορωσίδα σέντερ Μαρίνα Κρες.

Η Κρες υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς συνεργασίας με τον Αθηναϊκό και θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας του Βύρωνα αμέσως μετά το τέλος των υποχρεώσεών της με την Εθνική ομάδα της Λευκορωσίας στο Μουντομπάσκετ της Τσεχίας (23/09-03/10).

Τα τελευταία δύο χρόνια η Κρες αγωνίστηκε στις τουρκικές Γαλατασαράϊ και Ταρσούς Μπελεντίγιεσι, αποτελεί βασικό στέλεχος της Εθνικής Λευκορωσίας από το 1999, ενώ πέρυσι (2009) κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Κύπελλο.

Στις προπονήσεις της ομάδας που διεξάγονται υπό τις οδηγίες του Γιώργου Καράμβαλη, συνεργάτη του προπονητή Γιάννη Κτιστάκη (βοηθός του Κώστα Μίσσα στην Εθνική γυναικών), συμμετέχουν η Ζωή Κεχαγιά, η Κατερίνα Χαλικιά και η Μάγδα Καραμπατζάκη.

Στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας βρίσκονται η Δήμητρα Καλέντζου, η Όλγα Χατζηνικολάου, η Λολίτα Λίμουρα, Νικόλ Σούλις και η Αφροδίτη Κοσμά, ενώ οι Αμερικανίδες Λατόγια Ντέϊβις και Ρουθ Ράϊλι θα έρθουν στην Ελλάδα στις αρχές του Οκτωβρίου, όταν και θα ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στο WNBA.

Παράλληλα η διοικούσα επιτροπή βρίσκεται εδώ και μέρες σε ανοιχτή γραμμή με τη FIBA, προκειμένου να ρυθμίσει όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες της διοργάνωσης του εφετινού Supercup (Sony Αθηναϊκός – Σπαρτάκ Μόσχας Περιχώρων) που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 18 Οκτωβρίου στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

Eν τω μεταξύ, το τεχνικό επιτελείο της ομάδας εντάχθηκαν ο προπονητής Κώστας Θαλασσινός και ο φυσιοθεραπευτής Σαράντος Νικολαΐδης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια