Α.Ε. Ίλιου – Δόξα Βύρωνα 3 – 2

Πηγή: Δόξα Βύρωνα

Σε έναν ενδιαφέρον αγώνα η Δόξα γνώρισε την ήττα με 3-2 από την ομάδα της Α.Ε. Ίλιου. Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό όσον αφορά την διακύμανση του σκορ.

Η Δόξα προηγήθηκε στο 43΄με ωραίο σουτ του Χατζηγιάννη έξω από την περιοχή. Ισοφαρίστηκε όμως γρήγορα στο 44΄απο τους παίχτες της Α.Ε. Ίλιου. Η Δόξα πέρασε ξανά μπροστά στο σκορ με τον Στάικο Κων. στο 83΄αλλα και πάλι ισοφαρίστηκε μόλις στο 84΄. Στο 89΄η Δόξα κέρδισε πέναλτι και αποβολή του αντίπαλου, αλλά το χτύπημα του Χαλβατζή αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα.
Έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση οπού εκεί η νεανική αλλά και άπειρη ομάδα της Δόξας δεν άντεξε και λύγισε στο 118΄.

Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν στην ομάδα “ανάγκης” που κατέβηκε σήμερα στο Ίλιον, λόγω του γνωστού θέματος με τα δελτία. Να σημειωθεί ότι η ομάδα είχε μόλις 3 αλλαγές στον πάγκο.

Όλα τα παιδία διακριθέντα σήμερα χωρίς υπερβολή, αλλά την παράσταση έκλεψε ο Ορφέας Παρασκευόπουλος ποδοσφαιριστής του εφηβικού, που κατά κοινή αποδοχή όλων ήταν κορυφαίος του γηπέδου. Αυτό το όνομα σίγουρα θα απασχολήσει πολύ τον φίλαθλο κόσμο στο μέλλον. Το ευχόμαστε!

Εικόνα άρθρου από ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ – ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια