Ένωση Βύρωνα: Σιώρη, Λυροπούλου και Μελετιάδη

Πηγή: Άθληση

Οι συνεχείς και δραστικές κινήσεις των ανθρώπων της Ένωσης Βύρωνα συνεχίζονται και στο τελευταίο μέρος της μεταγραφής περιόδου με απόλυτη επιτυχία. Οι άνθρωποι του εν λόγω συγκροτήματος έχουν προχωρήσει στην απόκτηση της πολύπειρης πρώην διαγώνιας της ΑΕΚ, Δήμητρας Σιώρη, αλλά και της τέως ακραίας του Θριάμβου Χαϊδαρίου, Μαρίας Λυροπούλου.

Ακόμα, στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας έχει προστεθεί και η πρώην κεντρική του Γ.Σ Πετρούπολης, Όλγα Μελετιάδη, η οποία κατάγεται από την πόλη της Λάρισας. Αντίθετα, η κεντρική, Κατερίνα Σταυρόπουλου δεν πρόκειται να ενισχύσει την ομάδα του Κώστα Σωτηρόπουλου, καθώς δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στους ανθρώπους της συγκεκριμένης ομάδας και των αντίστοιχων του Αστέρα Αγίου Δημητρίου.

Η πρώτη συγκέντρωση των παικτριών της ομάδας βόλεϊ, εν όψει της νέας σεζόν, θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου, ενώ το Πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών θα ξεκινήσει στις 29 Νοεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια