Ένωση Βύρωνα: Συνεχίζεται η οργάνωση!

Πηγή: Άθληση

Οι οργανωτικές κινήσεις των ανθρώπων της Ένωσης Βύρωνα με σκοπό την καλύτερη δυνατή λειτουργία της ομάδας στο νέο Πρωτάθλημα συνεχίζονται.

Χθες, η πασαδόρος, Μαρία Ντόνα, ανακοίνωσε στους ιθύνοντες του τμήματος την παραμονή της στην ομάδα για ένα ακόμα έτος, έχοντας πρώτα πάρει παράταση μιας μέρας για να λάβει την τελική της απόφαση. Η Λαρισαία πασαδόρος διατηρεί το δελτίο στα χέρια της, γι’ αυτό και στο τέλος της επόμενης περιόδου θα έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή της σ’ άλλη ομάδα.

Ακόμα, οι παράγοντες της Ένωσης Βύρωνα έχουν προτείνει στους διοικούντες του Αστέρα Αγίου Δημητρίου την παραχώρηση δύο παικτριών, προκειμένου να αποκτήσουν την κεντρική, Κατερίνα Σταυροπούλου. Πρόκειται για την ακραία, Ζωή Αντωνίου και την κεντρική, Βάσω Ασημακοπούλου, οι οποίοι θα αποφασίσουν αν επιθυμούν ή όχι να αγωνιστούν στο τμήμα από τον Άγιο Δημήτριο, ως ανταλλαγή για τη μεταγραφή της Σταυροπούλου στην Ένωση.

Επίσης, η λίμπερο, Ιωάννα Καματσέλου, η οποία συμφώνησε πριν μερικές μέρες την ανανέωση της συνεργασίας της με τους διοικούντες της Ένωσης Βύρωνα, τόνισε πριν μερικές ώρες στην «ΑΘΛΗΣΗ», πως η νέα σεζόν θα είναι η τελευταία γι’ αυτήν στην συγκεκριμένη ομάδα. «Μετά το πέρας της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, πρόκειται να επιστρέψω στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, τη Λάρισα. Αυτό δε θα συμβεί μόνο στην περίπτωση που προκύψει κάποια πάρα πολύ καλή οικονομική πρόταση από ομάδα του Λεκανοπεδίου, ώστε να μπορώ να μείνω στην Αθήνα.», ήταν τα λόγια της λίμπερο, η οποία συνδύασε φέτος το όνομα της με την επιστροφή της Ένωσης Βύρωνα στην Α2 Κατηγορία.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια