8th Country Music Festival

Πηγή: Φεστιβάλ Βύρωνα

Ο Νίκος Γκαραβέλας διοργανώνει για όγδοη συνεχόμενη χρονιά ένα φεστιβάλ που αποτελεί θεσμό για τα ελληνικά πολιτιστικά δρώμενα, το 8th Country Music Festival στις 10 Ιουλίου, στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη.

Εφέτος παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα και γενικότερα στην Ευρώπη μία ξεχωριστή τραγουδίστρια την Jamie O’ Neal. Η Jamie έχει χαρακτηριστεί από μουσικοκριτικούς ως η Φεράρι των φωνών. Έχει ξεχωρίσει από πολύ νεαρή ηλικία για την απόλυτη φωνή της και το στιχουργικό της ταλέντο. Ξεκίνησε την καριέρα της με αλλεπάλληλα Νο 1 «There Is No Arizona», «When I Think About Angels», «Shiver», «Trying To Find Atlantis» και το Νο 3 «Somebody’s Hero». Έχει κερδίσει βραβείο ACM Top New Female Vocalist και ανακηρύχτηκε Top New Country Artist από το περιοδικό Billboard. Έχει 4 υποψηφιότητες για Grammy, δύο από τις οποίες ως συνθέτης/στιχουργός και Best Country Song «Arizona» και «When I Think About Angels», ενώ έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις. Για την εμφάνισή της στην Ελλάδα δηλώνει: «Είναι εκπληκτικό να σκέφτομαι ότι οι Έλληνες με γνωρίζουν και αγαπούν τη μουσική μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον αγαπημένο μου φίλο Νίκο για την πρόσκληση».

O Νίκος Γκαραβέλας ύστερα από επτά συνεχόμενες διοργανώσεις, συνεχίζει να προσφέρει σε ακροατές και φίλους ξεχωριστές μουσικές επιλογές. «Το κοινό όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης γενικώς τιμούν τα Country Music Festivals. Φέτος, παρουσιάζω την Jamie O’Neal, μία τραγουδίστρια, που εκτός του ότι είναι πολύ καλή φίλη, κάθε φορά που την ακούω να τραγουδά, απλώς συγκλονίζομαι».

Μαζί τους: 
Το 8th Country Music Festival ανοίγει ο Γιώργος Γάκης & The Troublemakers, ένας από τους καλύτερους Έλληνες performers. 
Συμμετέχει η Χαρίκλεια, η γυναικεία δύναμη στην ελληνική Country μουσική σκηνή (Χ-Factor 2).
www.garavelas.grwww.jamieoneal.com
Πληροφορίες: 6971830230

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια