Τίμησαν τους ήρωες του Καρέα

Πηγή: greek-radar.blogspot.com

Τρισάγιο στη μνήμη των 3 πυροσβεστών και του εθελοντή της δασοπροστασίας Καισαριανής, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους στον Υμηττό την 22/07/1998, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο τραγικό σημείο Πλάτωμα Υμηττού, παρουσία επισήμων και πλήθους κόσμου. Οι ηρωικοί πυροσβέστες βρήκαν το θάνατο, παλεύοντας με τις φλόγες και πάνω στο καθήκον τους για το σβήσιμο της φωτιάς στο δάσος της Αττικής.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε o Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Βούγιας Σπύρος,ο οποίος έκανε τις εξής δηλώσεις : ” Είμαστε εδώ να τιμήσουμε τους ηρωικούς πυροσβέστες, που με αυταπάρνηση χάσανε τη ζωή τους στο καθήκον. Είναι και ιδιαίτερη η μέρα μετά από τις χθεσινές φωτιές, που οι πυροσβέστες έδωσαν μάχη και η επιχείρηση έληξε με επιτυχία “. Σε ανάλογες δηλώσεις και ο αρχηγός της πυροσβεστικής υπηρεσίας δήλωσε ότι νιώθει περήφανος για τους πυροσβέστες που έχασαν τη ζωή τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια