Στον Αθηναϊκό η Καραμπατζάκη

Πηγή: Gazzeta.gr


Μετά τις ανανεώσεις των Δήμητρας Καλέντζου, Όλγας Χατζηνικολάου, Λολίτας Λίμουρα, Λατόγια Ντέιβις και την προσθήκη της Μελίνκα Ζέντα, ο Αθηναϊκός απέκτησε την Μάγδα Καραμπατζάκη που πέρσι αγωνίστηκε στο Παλαιό Φάληρο.

Η 28χρονη σούτινγκ γκαρντ ολοκλήρωσε την αγωνιστική σεζόν που ολοκληρώθηκε με 9.8 πόντους, 2.2 ασίστ και 2.6 ριμπάουντ μ.ό. σε 22 συμμετοχές με την ομάδα του Βύρωνα.

Μετά την ολοκλήρωση της μετεγγραφής της στον κάτοχο του triple-crown, Αθηναϊκό, η Μάγδα Καραμπατζάκη ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί μετά από δύο χρόνια συζητήσεων με τον Αθηναϊκό τελικά βρέθηκε η χρυσή τομή για να γίνω μέλος αυτής της μεγάλης και ισχυρής οικογένειας, που φέτος σάρωσε τα πάντα στο πέρασμα της. Νιώθω ιδιαίτερα ευτυχής που θα συνεργαστώ με καλούς ανθρώπους και πολύ έμπειρους στο χώρο του γυναικείου μπάσκετ. Είναι τιμή μου να ανήκω σε έναν μεγάλο σύλλογο σαν τον Αθηναϊκό και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να φανώ αντάξια σε αυτή την πρόκληση».

Από την πλευρά του ο κόουτς του Αθηναϊκού, Γιάννης Κτιστάκης ανέφερε: «Η απόκτηση της Μάγδας Καραμπατζάκη προσδίδει ποιότητα στην περιφέρεια της ομάδας μας και θα βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων μας. Θεωρώ ότι η συνεργασία μας θα ωφελήσει τόσο την ίδια όσο και τον Αθηναϊκό».

Παράλληλα η ομάδα του Βύρωνα ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τις Αφροδίτη Κοσμά, Κατερίνα Χαλικιά, Ζωή Κεχαγιά, Νικόλ Σούλις και Ρουθ Ράιλι.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια