Στον απόηχο του 8ου Τουρνουά Ακαδημιών του Α.Ο. Καρέα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 8ο Τουρνουά Ακαδημιών του Α.Ο.Καρέα και μαζί με αυτό η πρώτη απόπειρα για ζωντανή μετάδοση μέσω live streaming από την σελίδα μας.

Παρά τις τεχνικές δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε, λόγω της κακής ποιότητας της γραμμής, καταφέραμε να καλύψουμε την εκδήλωση σε ικανοποιητικό βαθμό. Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το Τουρνουά καθώς και από την μετάδοση που πραγματοποιήσαμε.

Ευχαριστούμε τον Αθλητικό Όμιλο Καρέα για την ευκαιρία που μας έδωσε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό και για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε. Ένα μεγάλο μπράβο για την άψογη διοργάνωση, που απέδειξε για ακόμα μια φορά τη μεγάλη αγάπη αυτών των ανθρώπων γι’ αυτό που κάνουν.  Όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση σίγουρα καταλάβανε τι σημαίνει Το Παιδί στο Επίκεντρο του Ενδιαφέροντος”

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Αθλητικού Ομίλου Καρέα:

“Τα φώτα έσβησαν…

Άλλη μία χρονιά ολοκληρώθηκε με ένα «γεμάτο» τουρνουά που έδωσε χαμόγελα, ικανοποίηση και κέφι πρώτα από όλους στα παιδιά .

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που και αυτή τη χρονιά παρακολουθήσατε την προσπάθεια μας και συντονιστήκατε συστρατευμένοι μαζί μας, για το καλύτερο αύριο των παιδιών.

Αυτό που θέλουμε είναι να υπάρχουν καθημερινές απτές αποδείξεις , απλά γιατί μόνο έτσι πείθοντε τα παιδιά, γιαυτό πρέπει η προσπάθεια να βασίζετε σε προγραμματισμένη ,καθημερινή εργασία ,με σταθερό  φανερό  ενδιαφέρον . Θέλουμε η προσπάθεια αυτή να  χρησιμοποιεί τα καθημερινά αποτελέσματα τους ,όχι για προβολή ιδιοτελών σκοπών  ,αλλά για άντληση «δύναμης συνέχειας» ,στην μακρινή διαδρομή του δικού τους «αύριο» .

Εμείς οι άνθρωποι του Αθλητικού Ομίλου Καρέα θέλουμε να ευχαριστήσουμε πέραν των πρωταγωνιστών που είναι τα παιδιά ,τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους , τους χορηγούς μας , τους προπονητές μας, αλλά και τους φορείς του Βύρωνα , χωρίς την βοήθεια τους δεν πρόκειται να μεγαλώσει και να πραγματοποιηθεί το «όνειρο»,γιατί μπροστά σε αυτό που θέλουμε και που μπορούμε ,να θυμόμαστε  ότι πρέπει να μας ενώνει όλους το όφελος των παιδιών .

Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα το εξαιρετικό WWW.VIRONAS.GR για την συμβολή του στην προώθηση και υποστήριξη του αθλητισμού των νεαρών ηλικιών όλου του Βύρωνα.

Τόσο η κάλυψη του δικού μας τουρνουά μέσω Live Streaming Video ,όσο κάθε μορφής κάλυψης δραστηριότητας που αφορά την υποστήριξη των παιδιών , φέρνει πιο κοντά τα παιδιά στον αθλητισμό , τους γονείς με πιο πολύ χρόνο στα παιδιά , τους φορείς στα γήπεδα .

«Είμαστε μέλη της ιδίας αλυσίδας πλέον , μιας αλυσίδας που κρίκο κρίκο ,φτιάχνει αργά αλλά σταθερά ,μία κοινωνική συνοχή προστασίας για την νεολαία , ισχυρή ,σφιχτή και ανθεκτική στο χρόνο για να προστατεύσει αξίες και ιδανικά που κινδυνεύουν, από εφήμερες ,πρόσκαιρα λαμπερές και εύκολες εικόνες ζωής που μας περιτριγυρίζουν ».

Σε αυτήν την προσπάθεια φέτος στο 8ο Τουρνουά Ακαδημιών του Αθλητικού Ομίλου Καρέα, στα πλαίσια των εκδηλώσεων, βράβευσαν τα παιδιά τους γονείς τους , βράβευσαν τα παιδιά ,τους μεγάλους αθλητές , βράβευσαν οι μεγάλοι αθλητές τους νεαρούς αθλητές , βράβευσαν οι ίδιοι οι γονείς τα παιδιά τους .

Πιο σημαντικό και ίσως διαφορετικό από τις άλλες χρονιές ήταν ότι παραβρέθηκαν κοντά μας «διακριτικά» οι Φορείς της πόλης μας ,παρακολουθώντας τις προσπάθειες των παιδιών με πολύ ευαισθησία ,έτσι όπως θα πρέπει να προσεγγίζετε το θέμα παιδί και αθλητισμός.  Έτσι συνέβαλαν όλοι με το ρόλο τους σημαντικά και μάλλον καταφέραμε και συσφίξαμε περισσότερο την «αλυσίδα μας» ,σε αυτή την συναισθηματική προσέγγιση αρχών και αξιών που προσφέρει μοναδικά ο αθλητισμός .

…Μπράβο σε όλους !

Παιδιά , Γονείς , Προπονητές , Αθλητές, Φορείς, όλοι μαζί θέλοντας να δώσουμε ένα ισχυρό μήνυμα αισιοδοξίας ,ανταπόδοσης και ενδιαφέροντος από όλους προς όλους, θέσαμε τους ρεαλιστικούς αληθινούς στόχους για το τι αξίζει να επιλέξουμε ,τι θέλουμε να έχουμε και πως θέλουμε να το έχουμε ,τα επόμενα χρόνια …αυτό το φτιάχνουμε σήμερα με δουλειά και υπομονή !

Δεν θα μιλήσουμε περισσότερο για το τι αποκόμισε κάθε ένας μας  από αυτό το απόγευμα ,γιατί πέραν του video live streaming του φιλόξενου vironas .gr , είμαστε σίγουροι ότι πιο δυνατά γράφει η ψυχή των ανθρώπων ,ειδικά όταν είναι παιδιά, γι’ αυτό ας προσπαθήσουμε να την γεμίσουμε με ανεξίτηλα ,πολύχρωμα χρώματα, αισιοδοξίας ,αυτοπεποίθησης και ικανοποίησης !

Καλό καλοκαίρι

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΕΑ

Το Παιδί στο Επίκεντρο του Ενδιαφέροντος”

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια