Επαναλειτουργεί το Κέντρο Υγείας στον Βύρωνα

Εκ νέου θα λειτουργεί από την Δευτέρα 28 Ιουνίου, το Κέντρο Υγείας Βύρωνα με ωράρια εφημερίας (από τις 08:00 το πρωί μέχρι και τις 10:00 το βράδυ), μετά την εγκατάσταση νέου προσωπικού.

Ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες τοποθέτησης τόσο νέας διεύθυνσης όσο και στελέχωσης του Κέντρου με το απαραίτητο ιατρικό προσωπικό, ώστε να μπορεί να λειτουργεί με καθεστώς καθημερινής εφημερίας και να εξυπηρετεί τους κατοίκους όχι μόνο του Βύρωνα αλλά και των γειτονικών δήμων.

Παράλληλα, από τις αρχές Ιουλίου, θα γίνει η έναρξη του προγράμματος «Ανώδυνου Τοκετού», οπότε και οι μέλλουσες μαμάδες θα μπορούν να πληροφορούνται για τον ρόλο τους πριν και μετά την κύηση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Thanasis Maikousis

Το θέμα της Κατ’ οικον νοσηλείας όμως δεν λύθηκε. Το site του κέντρου λέει ότι παρέχεται κατ’ οίκον νοσηλεία (και παρεχόταν για κάποιο διάστημα), αυτό όμως δεν συμβαίνει λόγω έλλειψης προσωπικού. Δεν πρέπει να επανέλθει και αυτή η υπηρεσία ή μήπως δεν υπάρχουν άνθρωποι στο δήμο μας που να έχουν την ανάγκη της;

Καλό θα ήταν επίσης να κατέβει και αυτή η σελίδα από το site του κέντρου μιάς και δεν ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα πια.

http://www.hcvyrona.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=16&Itemid=31