Αθηναϊκός: Τα «ηνία» στον Κτιστάκη

Πηγή: Zougla.gr

Ο Γιάννης Κτιστάκης είναι και με τη… βούλα ο νέος προπονητής της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Αθηναϊκού.

Ο πρώην ασίσταντ κόουτς του Τζωρτζή Δικαιουλάκου αναβαθμίστηκε σε πρώτο τεχνικό στην ομάδα του Βύρωνα και θα προσπαθήσει να συνεχίσει το έργο του προκατόχου του, ο οποίος τη  σεζόν που ολοκληρώθηκε οδήγησε τον Αθηναϊκό στο triple crown.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η Διοικούσα Επιτροπή του Γυναικείου Μπάσκετ του συλλόγου ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον τεχνικό Γιάννη Κτιστάκη για τα επόμενα δύο χρόνια»

Με αφορμή την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του από τον Γιάννη Κτιστάκη ο πρόεδρος του Δ.Σ. Κώστας Πετρόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για εμάς η συνεργασία μας με τον Γιάννη Κτιστάκη, ο οποίος αναλαμβάνει πλέον την ηγεσία της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του συλλόγου μας.

Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητές του αφού τα τελευταία δύο χρόνια συνέβαλε σημαντικά στην επιτυχημένη πορεία του Αθηναϊκού. Ο Γιάννης αποτελεί μέλος της οικογένειάς μας, η οποία με σκληρή δουλειά και υπευθυνότητα υπόσχεται να συνεχίσει να πορεύεται στο δρόμο των επιτυχιώ».

Από την πλευρά του, ο νέος τεχνικός της ομάδας που αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να κρατήσει στην κορυφή τον Αθηναϊκό, τόνισε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω καταρχήν το Δήμαρχο Βύρωνα, Νίκο Χαρδαλιά, τον Πρόεδρο και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής κ.κ. Κώστα Πετρόπουλο, Κώστα Κρατημένο, Τερέζα Κανέλου και Πόπη Αλιφραγκή.

Επίσης το Γενικό Διευθυντή της ομάδας Σωκράτη Ηλιάδη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, προτείνοντας μου την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της γυναικείας ομάδας του Αθηναϊκού. Μετά από 4 συνεχόμενα χρόνια στην οικογένεια του Αθηναϊκού, νιώθω πια μέλος της και δεν θα μπορούσα σε καμία περίπτωση να αρνηθώ μία τόσο τιμητική πρόταση και πρόκληση.

Πρόκληση, καθώς αναλαμβάνω την ομάδα μετά από δύο απόλυτα επιτυχημένες χρονιές υπό την καθοδήγηση του Τζώρτζη Δικαιουλάκου, κατά την διάρκεια των οποίων ο πήχης αλλά και οι προσδοκίες του κόσμου έχουν ανέβει πολύ ψηλά, ώστε να πρέπει να συνεχιστεί το έργο που ξεκίνησε στο ίδιο υψηλό επίπεδο.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Τζώρτζη με τον οποίο μας συνδέει φιλία, για την άριστη συνεργασία που είχαμε τα δύο αυτά χρόνια και να του ευχηθώ από καρδιάς κάθε επιτυχία στη νέα πρόκληση που έχει αναλάβει με την Εθνική ομάδα της Λετονίας.

Δεν μπορώ παρά να δεσμευθώ ότι θα δουλέψουμε σκληρά, μεθοδικά και ομαδικά για να συνεχίσουμε επάξια την επιτυχημένη πορεία του Αθηναϊκού».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια