Έκκληση για φθηνότερα εισιτήρια στο Φεστιβάλ του Δήμου Βύρωνα

Πηγή: troktiko

Έκκληση προς τον δήμαρχο κ. Νίκο Χαρδαλιά και την αντιδήμαρχο πολιτισμού κα. Πηνελόπη Δάφνη για φθηνότερα εισιτήρια στο Φεστιβάλ του Δήμου Βύρωνα, απευθύνουν οι συνταξιούχοι των όμορων δήμων, μέσα από blog troktiko.

“Προς τον κον Δήμαρχον ΒΥΡΩΝΑ Νίκο Χαρδαλιά και την Αντιδήμαρχο κα Πηνελόπη Δάφνη

Ζητούμε κύριε Δήμαρχε, επειδή είμαστε όμοροι δημότες του Δήμου σας και επειδή φέτος για πρώτη φορά στη ζωή μας δεν θα πάμε διακοπές, λόγω της οικονομικής κρίσης αφ’ ενός και αφ’ ετέρου του κουτσουρέματος  της πενιχρής σύνταξης που παίρνουμε, γι’ αυτό σάς ζητούμε εάν είναι δυνατόν να τύχουμε μιας έκπτωσης στα εισιτήρια του Φεστιβάλ για να μπορέσουμε και εμείς να τα παρακολουθήσουμε, θα είναι για μας ένα φάρμακο των καταθλιπτικών ημερών πού περνάμε (σκεφθείτε το) και πράξτε ανάλογα.

Ευχαριστούμε εκ τών προτέρων οι ομοροι Συνταξιούχοι της περιοχής σας”

Να σημειώσουμε ότι στο πακέτο μέτρων κοινωνικής αλληλεγγύης και στήριξης, που έχει ανακοινώσει ο Δήμος Βύρωνα, συμπεριλαμβάνεται έκπτωση 50% για όλες τις παραγωγές του Δήμου στο Φεστιβάλ Βύρωνα προς τους δημότες του Βύρωνα οι οποίοι είναι συνταξιούχοι του ΟΓΑ, δικαιούχοι του ΕΚΑΣ, απόροι της πρόνοιας, τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες και ΑΜΕΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια