“Να φυλάξουν τον Υμηττό”

Πηγή: troktiko

“Θα ήθελα να θέσω την εξής απλή ερώτηση άκρως επίκαιρη στην παρούσα φάση για την χώρα μας. Θα ήθελα να θέσω καταρχήν το μέγιστο πρόβλημά όλων μας σχετικά με την προστασία του τελευταίου πνεύμονα πρασίνου Αττικής τον Υμηττό. Κάθε χρόνο δίδονταν μικρού ποσού ποροιγια την προφύλαξη του δάσους απο εμπρησμούς και πυρκαγιές. ΦΕΤΟΣ γνωρίζοντας τα οικονομικά προβλήματα της χώρας μας ενημερωθήκαμε οτι οι δήμοι και κοινότητες του Υμηττού δεν διαθέτουν λεφτά για πυροφύλακες.

Η ερώτησή είναι η εξής… Γιατί να μην ανεβαίνουν οι υπάλληλοι του ΣΠΑΥ να φυλάξουν το βουνό?? Γιατί να μην ανέβουν ΑΕΡΓΟΙ δημοτικοί υπάλληλοί. Ζητούν από εθελοντές να κάνουν τα πάντα στα πλαίσια της κρίσης και ΕΜΕΙΣ οι ενεργοί πολίτες τους ακούμε…ΟΜΩΣ παρακαλώ εσείς οι δημοτικοί άρχοντες Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι, Αντιπολιτεύσεις, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Διευθυντές δημοτικων οργανισμών ΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΑΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΦΕΤΟΣ… εμείς στο δικό σας ΨΕΥΤΙΚΟ παιχνίδι δεν θα συμμετάσχουμε… Ότι κάνουμε θα το κάνουμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ για ΕΜΑΣ και τα ΠΑΙΔΙΑ μας… Εσάς απλά μην σας δούμε πουθενά…”

Αναγνώστης

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια