Κίνδυνος πτώσης πεζών από ξεσκέπαστο φρεάτιο αποχέτευσης στη Λ.Καρέα

Πηγή: troktiko

“Στη προηγούμενη ανάρτηση με τη γερμένη κολόνα του δήμου στη λεωφόρο Καρέα, έχω να προσθέσω και μια τρύπα βουλωμένη με ξύλα και παιδικά καρεκλάκια, ακριβώς δίπλα στη κολόνα.

Κάποιος μετακίνησε το καπάκι που γράφει ΟΑΠ.

Ας επιληφθεί ένα συνεργείο του δήμου γιατί το προηγούμενο πήγε να κατεβάσει την κολόνα με ένα γαλλικό κλειδί και μια βαριοπούλα. (Θέλει και γερανοφόρο)

Η κολόνα έχει πάρει κι άλλη κλίση , το δε ακάλυπτο λούκι έχει μήνες η και χρόνο έτσι.

Και το πιο σημαντικό, στο σημείο σημειώνονται ατυχήματα λόγω ιδανικής κλίσης οδοστρώματος (ανηφόρα και το φανάρι μακριά ) και όλοι οι φτιαγμένοι οδηγοί γκαζώνουν όσο πάει και η ολισθηρότητα παραμονεύει ενίοτε…

Σε μελλοντικό βιντεάκι θα καταλάβετε τον ηχητικό Γολγοθά που υφιστάμεθα οι διαμένοντες κοντά στο εν λόγω σημείο… Γκαζιές μέχρι τις 3 τα ξημερώματα.”

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
shape

Καλό θα ήταν να ενημερώνεται πρώτα ο Δήμος, ο οποίος είναι και ο άμεσα ενδιαφερόμενος και σε περίπτωση που δεν δραστηριοποιηθεί να προχωράμε σε δημόσια καταγγελία.

Τεχνική υπηρεσία Δήμου Βύρωνα: 210-7608654 / 210- 7608920 ή συμπληρώνοντας την φόρμα στην σελίδα http://www.dimosbyrona.gr/suggest.php στην ενότητα “Πρόβλημα στην γειτονιά μου”