Εντολή περιφερειάρχη για την αποξήλωση των παράνομων πινακίδων

Πηγή: Δημοτικός Αντίλογος

Συνέχεια φαίνεται να έχει η κόντρα που έχει ξεσπάσει, ανάμεσα στην δημοτική αρχή και την αξιωματική αντιπολίτευση του Βύρωνα, για το θέμα των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων.

Επιστολή απέστειλε ο Γεν. Γραμματέας περιφέρειας Αττικής προς το Δήμο Βύρωνα, ύστερα από επιστολή της Δημοτικής Παράταξης «Βύρωνας: Ανάπτυξη-Προοπτική», ζητώντας την αποξήλωση των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων επί της Λ.Κατεχάκη στα διοικητικά όρια του Δήμου.

Δελτίο τύπου σχετικά με το θέμα εξέδωσε η Δημοτική Παράταξη «Βύρωνας: Ανάπτυξη-Προοπτική»:

Τέλος στο “παιχνίδι” των αρμοδιοτήτων… βάζει ο Περιφερειάρχης Αττικής, και σε συνέχεια της επιστολής και της δέσμης ενεργειών του Π. Κόνσουλα, απαιτεί την συμμόρφωση της Δημοτικής Αρχής Χαρδαλιά για την αποξήλωση των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων επί της Λ. Κατεχάκη στα διοικητικά όρια του Βύρωνα.

Σε συνέχεια της υπ’ αρίθμ. 11/15-4-2010 επιστολής και της δέσμης ενεργειών του επικεφαλής της Αξ. Αντιπολίτευσης Βύρωνα Παναγιώτη Κόνσουλα, με το υπ’ αρίθμ. 14822/8548/4-5-2010 έγγραφο του, ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Αττικής κ. Λιακόπουλος, καθιστά ξεκάθαρο ότι οι παράνομες διαφημιστικές πινακίδες επί της Λ. Κατεχάκη, στα διοικητικά όρια του Δήμου Βύρωνα, εμπίπτουν στην αρμοδιότητα της Δημοτικής Αρχής και ζητά την αποξήλωση τους.

«Το Παράδοξο του Βύρωνα»

Απόλυτη η δικαίωση Κόνσουλα, δεδομένου ότι η Αξιωματική Αντιπολίτευση της οποίας ηγείται, με ικανότητα και υπευθυνότητα υποκατέστησε ακόμα μια φορά την επί 8ετία -σκόπιμα ή μη- αδιάφορη, άπραγη και αναποτελεσματική Δημοτική Αρχή Χαρδαλιά.

Υπενθυμίζεται ότι:

  1. Στον ισχυρισμό Χαρδαλιά ότι δήθεν «Στην πόλη του Βύρωνα δεν υπάρχει καμία διαφημιστική πινακίδα…» ο Παν. Κόνσουλας είχε απαντήσει «…φαίνεται ότι ο Δήμαρχος ζει σε εικονική πραγματικότητα, διότι οι Βυρωνιώτες και οι Βυρωνιώτισσες μετράνε καθημερινά πάνω από 60 παράνομες πινακίδες επί της Λ. Κατεχάκη στα διοικητικά όρια του Δήμου Βύρωνα».
  2. Στον ισχυρισμό Χαρδαλιά ότι δήθεν «Αρμοδιότητα επί των πινακίδων της Λ. Κατεχάκη έχει η Περιφέρεια…» ο Παν. Κόνσουλας είχε απαντήσει «…η Ελλάδα έφτασε στο σημερινή απελπιστική κατάσταση από ανεύθυνο-υπεύθυνους που παίζουνε το “παιχνίδι” των αρμοδιοτήτων επιτρέποντας στα λαμόγια, τους διαπλεκόμενους, τους διεφθαρμένους και τους παράνομους να λυμαίνονται την δημόσια περιουσία και γη».

Για την Δημοτική Παράταξη «Βύρωνας: Ανάπτυξη-Προοπτική»

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ

Βασίλης Πουλάκης Δημοσιογράφος ΕΣΗΕΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια