Α.Ο. Νέοι Βύρωνα: Τερμάτισε αήττητος!

Πηγή: Άθληση

Στη ψηλότερη δυνατή θέση του βαθμολογικού πίνακα της Γ’ Κατηγορίας της ΕΣΠΑΑΑ τερμάτισε, τελικά, ο Α.Ο.Νέοι Βύρωνα, μετά τη χθεσινή του επιτυχία επί του Αγίου Στέφανου με 3-1 σετ στο γυμναστήριο «Μυρακτής».

Στο γήπεδο της περιοχής, οι παίκτριες του Χρήστου Χόνδρου πέτυχαν την 7η νίκη τους σε ισάριθμες αναμετρήσεις, τερμάτισαν στην 9η θέση της Β’ ΕΣΠΑΑΑ και ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο τρόπο τους αγώνες για τη γ’ φάση του θεσμού. Συνεπώς, ο Α.Ο.Νέοι Βύρωνα, ο Οδυσσέας Αμαρουσίου και η Δεξαμενή Μεταμόρφωσης είναι οι ομάδες που παρέμειναν στη Β’ ΕΣΠΑΑΑ μετά τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής, ενώ οι Αχιλλέας Κάτω Αχαρνών, Δάφνη Αγίου Δημητρίου, Γ.Α.Σ Χολαργού, Α.Ε Αθήνα Μαγκουφάνας και Άγιος Στέφανος υποβιβάστηκαν στην υπό διαμορφωθείσα Κατηγορία, Γ’ ΕΣΠΑΑΑ!

Στο χθεσινό ματς, ο Χρήστος Χόνδρος χρησιμοποίησε την Ντούρου στη θέση της πασαδόρου, τη Χατζηαγγελή σ’ αυτή της διαγώνιας και τις Χανιώτη και Μιιχαηλίδου στις θέσεις των ακραίων. Οι Στεργίου και Καρύτσα αγωνίστηκαν ως κεντρικές και η Παύλου στη θέση του λίμπερο. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο προπονητής του Α.Ο.Ν Βύρωνες χρησιμοποίησε τη διαγώνια, Μπονοβόλια και την ακραία, Μανατογιάννη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια