ΑΕΡ Αφάντου – Αθηναϊκός 3 – 3

Πηγή: Periferiako.com

Όμορφο θέαμα πρόσφεραν ΑΕΡ Αφάντου και Αθηναϊκός στο τελευταίο τους παιχνίδι για τη φετινή σεζόν, κάτι που μαρτυράει και το τελικό 3-3.

Στα αξιοσημείωτα το γεγονός της επίτευξης και των έξι γκολ στο α ημίχρονο! Μόλις στο 5″ ο Σταυλάς άνοιξε το σκορ, ωστόσο στο επόμενο λεπτό ο Μπιτίλης έφερε το ματς στα ίσια. Στο 20″ ο τελευταίος έβαλε μπροστά τους λόρδους, για να ισοφαρίσει στο 25″ ο Αξιώτης. Στο 35″ ο Σταυλάς κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε ο ίδιος δίνοντας εκ νέου την πρωτοπορία στους Ροδίτες, όμως πέντε λεπτά αργότερα ο Τραπουζάνης διαμόρφωσε το χορταστικό 3-3. Διαιτητής ήταν ο Παπάζογλου ΣΔ ανατολικής Αττικής).

ΑΕΡΑ: Χατζηχριστοδούλου, Λάτσος (62″ Νικολής Α.), Χατζηπέτρος, Σταυλάς, Κατσαρής, Αξιώτης, Ναλμπάντης, Μοσχής, Διακάκης, Πολυμερίδης, Χαρτλ
ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Περδίκης (70″ Κοντομίρης), Μπίνας, Καραμπάς, Ντελόρμας, Μπελέρης, Μανταδάκης, Μπιρμπίλι, Ζαχαρόπουλος (63″ Μόνος), Τραπουζάνης, Μπιτίλης, Πέππα (24″ Κουταρούπης).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια