Ο Αθλητικός Όμιλος Καρέα συνεχίζει…

Πηγή: aokarea.gr

ΑΟ ΚΑΡΕΑ – ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ 80-66 και αυτή την Τετάρτη η «παρέα» του Αθλητικού Ομίλου Καρέα έκανε την ενδέκατη συνεχή νίκη της με αποτέλεσμα ,ο Α.Ο. Καρέα να συνεχίζει να κρατά την κορυφή της Γ κατηγορίας με 41 βαθμούς. Με 19 νίκες και μόλις 3 ήττες, έχοντας αποκτήσει πλέον μια διαφορά ασφαλείας δύο (2) βαθμών από την ομάδα του Α.Ο.Κ. Χαλανδρίου, που ακολουθεί στη δεύτερη (2η) θέση και η οποία υπέστη εκτός έδρας ήττα από τον Εθνικό Γ.Σ. με σκορ 77-57. Επόμενος αγώνας, από τους τέσσερις (4) εναπομείναντες, την Τετάρτη 28/04/2010 και ώρα 21:45 με τον Α.Ο. Τρεις Αστέρες 89 στο «Κλειστό Γυμναστήριο Γκράβας».

Ένα από τα μυστικά αυτής της παρέας στις επιτυχίες αυτής της χρονιάς είναι … «η παρέα» , δηλαδή οι προσωπικότητες που συμμετέχουν στην ομάδα και το κλίμα που διαμορφώνουν αλληλεπιδρώντας μεταξύ τους για να περνάνε όλοι μαζί καλά !

Η νίκη μπορεί να καταγραφεί σε ένα φύλο αγώνα στο ομαδικό αγώνισμα αλλά η καταγραφή της ικανοποίησης είναι διαφορετικό και προσωπικό θέμα του κάθε αθλητή, το καταθέτει όπως και την συμμετοχή του τις περισσότερες φορές από ψυχής βρίσκοντας βαθιά κίνητρα όπως «την παρέα» . Ιδιαίτερα αν μιλούμε για ερασιτεχνικό αθλητισμό, που η συνήθεια δυστυχώς, είναι οι αθλητές μόνο να βάζουν…

Η μεγαλύτερη χαρά που μπορεί να έχει ένας αθλητής πέραν από τις επιτυχίες φυσικά , είναι να βιώνει μία τέτοια καλή παρέα που να ξεκινάει στο παρκέ να μεταφέρεται στα αποδυτήρια και να φτάνει μέχρι εκτός αθλητικών χώρων ,γιατί η καλή παρέα είναι παντού περιζήτητη . Μπράβο παιδιά και συνεχίζουμε…

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΕΑ

Το παιδί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

2 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Agalmatakia67

ας φτιάξουμε παρέες , ίσως φτίαξουμε τον αθλητισμό…

Για Τα Μπαζα

Οντως, οι παρεες ειναι πια η μονη ελπιδα που απεμεινε για ν αλλαξει κατι γυρω μας