Επιστρέφει η Αρμενική

Πηγή: Gazzeta.gr

Ομάδα που αποτελείται από ποδοσφαιριστές Αρμένικης καταγωγής κυρίως –όπως φανερώνει και το όνομα της- αποτελεί μία ξεχωριστή νότα στα πρωταθλήματα της Αθήνας και γι’ αυτό κυρίως τον λόγο, έλειψε από το αθηναϊκό ποδόσφαιρο φέτος.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε οι διοικούντες την ομάδα (που εδρεύει στον Βύρωνα), αποφάσισαν να μην κατέβει το σωματείο στο πρωτάθλημα εξαιτίας οικονομικών αδυναμιών. Τις τελευταίες ημέρες ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας άρχισαν να ενεργοποιούνται και πάλι με στόχο την επιστροφή της ομάδας στα γήπεδα της Αθήνας τη νέα φυσικά σεζόν.

Ήδη συστάθηκε επιτροπή που έχει αναλάβει την στελέχωση της ομάδας (υπάρχουν και δέκα περίπου δελτία ποδοσφαιριστών στο δυναμικό του συλλόγου, ενώ θεωρείται δεδομένη και η επιστροφή παικτών που είχαν αποχωρήσει μόλις έμαθαν πως η ομάδα δεν θα κατέβει). Όλες αυτές τις ενέργειες τις δρομολογούν οι Σέργκος Ερτσενιάν, Χάρης Χανιάν, Αρίστος Γκιζελιάν, Γιάννης Ντονικιάν, Οβαννές Γαζαριάν και Στάθης Χατσατουριάν, που συνθέτουν την εξαμελή επιτροπή.

Όσο για το γήπεδο που θα αγωνίζεται ως γηπεδούχος, κατά πάσα πιθανότητα θα παίζει όπως και τα προηγούμενα χρόνια στο γήπεδο της Εργάνης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια