Άρης Βύρωνα, ο «Βασιλιάς των Εφήβων»

Πηγή: Άρης Βύρωνα

Πρωταθλητής Ελλάδος εφήβων Futsal και για τη σεζόν 2009-2010 ο Άρης Βύρωνα που νίκησε τον Δούκα 3-2 σε έναν συγκλονιστικό τελικό στο κλειστό της Αγίας Παρασκευής. Η ομάδα του Θανάση Τσακανίκα μπήκε πιο δυνατά στο ματς με ενθουσιασμό κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να ανοίξει το σκορ . Στην συνέχεια ο Δούκας ισορρόπησε την κατάσταση και ισοφάρισε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, γεγονός που ανέβασε στα ύψη την ψυχολογία του ενόψει του δεύτερου μισού του αγώνα.

Εκεί η ομάδα των εκπαιδευτηρίων δείχνει να “πετάει” στο παρκέ αλλά η τύχη δεν είναι με το μέρος της, απολογισμός τρία δοκάρια. Τότε έρχεται σε ισχύ ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου που λέει ότι όποιος χάνει τις ευκαιρίες δέχεται και τα γκολ. Αντιδρά στην πίεση ο Άρης, παίρνει τον έλεγχο του αγώνα και τελειώνει τον τελικό, με δυο κλασσικές ευκαιρίες που τις μετουσιώνει σε γκολ, με τον Δούκα απλώς να μειώνει τον δείκτη του σκορ στα τελευταία δευτερόλεπτα. Μετά την λήξη του αγώνα οι απόλυτοι πανηγυρισμοί, όλοι οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο έγιναν ένα κουβάρι και παρασύρθηκαν στον πυρετό ενός ακόμα τίτλου.

Δούκας – Άρης Βύρωνα 2-3 (ημίχρονο 1-1): 17’ Κεχαγιάς (0-1), 20’ Φίλης (1-1), 33’ Ρούκος (1-2), 38’ Μαλάι (1-3), 39’ Θανάσουλας (2-3)

Δημήτρης Γκίκας

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

2 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Agalmatakia67

Μπράβο παιδιά !!!

shape

Συγχαρητήρια!!!