Εκδρομή στη Ρωσία!

Πηγή: BasketBlog

Η πρόκληση του τελικού του EuroCup είναι μεγάλη για τον Αθηναϊκό, ο οποίος θέλει να κατακτήσει το τρόπαιο. Βέβαια, για να τα καταφέρει χρειάζεται και την υποστήριξη των οπαδών του, τους οποίους θα έχει τόσο στο κλειστό της Εργάνης, όσο και στη Ρωσία! Η Διοικούσα Επιτροπή των “ερυθροκίτρινων” ετοιμάζει εκδρομή στην έδρα της Ναντέζντα, προκειμένου όσοι από τους φιλάθλους της ομάδας το επιθυμούν να βρεθούν στο πλευρό του Τζώρτζη Δικαιουλάκου και των παικτριών του στον πρώτο τελικό…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η σωστή, συστηματική και με συνέπεια δουλειά που γίνεται στην ομάδα μας σε όλες τις βαθμίδες, είναι ένας από τους λόγους των επιτυχιών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Καταλυτικό ρόλο όμως σε όλη αυτή την προσπάθεια έχει παίξει και η παρουσία του κόσμου. Οι φίλαθλοι του Αθηναϊκού φροντίζουν σε κάθε παιχνίδι, ανεξάρτητα με τη βαθμολογική σπουδαιότητα, να γεμίζουν το γήπεδο και να αποδεικνύουν σε όλους ότι το κλειστό της Εργάνης είναι… μικρό για να τους χωρέσει.

Συγκλονιστική ήταν και η παρουσία τους στον ημιτελικό του EuroCup κόντρα στηνΝτιναμό Κουρσκ, ενώ είμαστε σίγουροι ότι στον τελικό με την Ναντέζντα (08/04) αν είχαμε και άλλες εξέδρες θα τις γεμίζαμε και αυτές. Επειδή όμως οι παίκτριές μας θέλουν και στη Ρωσία να αισθανθούν τη μεγάλη αγκαλιά και την δύναμη που παίρνουν από τους φιλάθλους μας, η Διοικούσα Επιτροπή του Αθηναϊκού αποφάσισε σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο με το οποίο συνεργάζεται επί σειρά ετών, το DION Tours να οργανώσει μια εκδρομή για τη Ρωσία.

Όσοι λοιπόν επιθυμούν να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας μας και στον πρώτο τελικό (01/04) μπορούν να συμμετέχουν στην εκδρομή η οποία θα γίνει με πτήση τσάρτερ τη Μ. Τρίτη (30/03) από Αθήνα και επιστροφή τη Μ. Πέμπτη (01/04)αμέσως μετά το τέλος του αγώνα. Το πακέτο περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή σε ξενοδοχείο, μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο, εισιτήριο του αγώνακαι το κόστος ανέρχεται στα 500 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στον κο Κώστα Κρατημένο στο τηλέφωνο 6934 346440“.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια