Βραβεύουν Καλογερόπουλο – Γκαρανέ

Πηγή: SuperBasket

Η πενταετή προσφορά τους στην γυναικεία ομάδα του Αθηναϊκού από την Α’ ΕΣΚΑ μέχρι και την Α1 δεν πέρασε απαρατήρητη και έτσι το δίδυμο Καλογερόπουλου-Γκαρανέ θα τιμηθεί από το Δ.Σ της ομάδας του Βύρωνα.

Στο πλαίσιο του αγώνα του πρωταθλήματος ανάμεσα στον Αθηναϊκό και τον Πανιώνιο για την 24η αγωνιστική που θα γίνει την Παρασκευή το προπονητικό τιμ Γαβρίλου Καλογερόπουλου-Σταύρου Γκαρανέ θα βραβευθεί λοιπόν από την διοικούσα επιτροπή του Αθηναϊκού για την προσφοά του στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθηναϊκού Αθλητικού Συλλόγου Βύρωνα, τα μέλη της Διοικούσας Επτροπής του γυναικείου τμήματος μπάσκετ και ο επικεφαλής της Διοικούσας Επιτροπής και Δήμαρχος Βύρωνα, Νίκος Γ. Χαρδαλιάς, επιθυμούν να ευχαριστήσουν δημόσια τους αθλητικούς συλλόγους και τις διοικήσεις του ΔΑΣΑ Λιοσίων και του Πανιωνίου Γ.Σ. για τη διευκόλυνση που παρείχαν στη γυναικεία ομάδα είτε με την αναβολή είτε με τη μεταφορά των προγραμματισμένων μεταξύ τους αγώνων λόγω των ευρωπαϊκών αγωνιστικών υποχρεώσεων της τελευταίας.

Παράλληλα, ομόφωνη απόφασή της, η Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας μας αποφάσισε να τιμήσει στον αγώνα πρωταθλήματος της Παρασκευής 26 Μαρτίου 2010 με την ομάδα του Πανιωνίου τους πρώην προπονητές της ομάδας μας και σημερινούς προπονητές της ομάδας της Ν. Σμύρνης, τους Γαβρίλο Καλογερόπουλο και Σταύρο Γκαρανέ, για την πολυετή και σημαντική προσφορά και συμβολή τους στην πορεία του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του Αθηναϊκού Α.Σ. Βύρωνα.

Με αφορμή την απόφαση αυτή, ο Δήμαρχος Βύρωνα και επικεφαλής της Διοικούσας Επιτροπής, Νίκος Χαρδαλιάς, δήλωσε: “Η προσφορά και η συμβολή τόσο του Σταύρου όσο και του Γαβρίλου, στην πορεία της ομάδας τα τελευταία χρόνια υπήρξε καθοριστική. Οι προσπάθειες τους και η παρουσία τους στα δύσκολα χρόνια της ομάδας στα τοπικά πρωταθλήματα και η ανιδιοτελής και αιώνια ρομαντική μπασκετική διάθεση τους, κράτησαν το σωματείο ζωντανό και έθεσαν τις βάσεις και τις προϋποθέσεις για τη μετέπειτα εξαιρετική πορεία του, μέχρι τα σαλόνια της Α1 και της Ευρώπης. Ο Αθηναϊκός δεν προέκυψε με παρθενογένεση. Παραμένει το αποτέλεσμα πολύχρονων προσπαθειών ανθρώπων που με ελάχιστα μέσα, αλλά με πολύ διάθεση και σκληρή δουλειά, τον οδήγησαν την τελευταία δεκαετία από τα τοπικά πρωταθλήματα στην Α1 κατηγορία. Και στο πρόσωπο των πρώην προπονητών μας, η Διοικούσα Επιτροπή και εγώ προσωπικά τιμούμε την ίδια μας την ιστορία”

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια