Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι στον Βύρωνα

Πηγή: Έθνος

Βαριά ήταν χθες η ατμόσφαιρα στη γειτονιά του Βύρωνα όπου χθες το απόγευμα έχασε τη ζωή του ο 25χρονος εργάτης από την Αλβανία Νίκολας Τόντι. Η θλίψη κυριαρχούσε μεταξύ των κατοίκων της περιοχής για τον θάνατο, όπως έλεγαν, ενός ανθρώπου που αγωνιζόταν για το μεροκάματο, προκειμένου να μεγαλώσει το μόλις δεκαοκτώ μηνών παιδί του.

«Ακούγονταν εκρήξεις και έπεφταν συνέχεια πυροβολισμοί» ανέφεραν χθες οι κάτοικοι της περιοχής, περιγράφοντας την κατάσταση που έζησαν.

Ενδεικτικές της βιαιότητας της συμπλοκής είναι οι πολλές και μεγάλες τρύπες από τις σφαίρες στα κτίρια που υπάρχουν στη συμβολή των οδών Ζωοδόχου Πηγής και Παλαιών Πατρών Γερμανού, οι κρατήρες στο έδαφος από τις εκρήξεις των χειροβομβίδων και τα θραύσματα στα ρολά των καταστημάτων. Είναι χαρακτηριστικό ότι έως χθες το πρωί, οι αστυνομικοί μάζευαν από το σημείο της συμπλοκής κάλυκες…

Οι κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν ότι οι οργανωτές της επιχείρησης για τη σύλληψη των Αλβανών κακοποιών δεν έκλεισαν τους δρόμους, με συνέπεια να κινδυνεύσουν ανύποπτοι διερχόμενοι πολίτες. «Ανοιξαν πόλεμο στη μέση του δρόμου και δεν πήραν κανένα μέτρο ασφάλειας για τον κόσμο» τονίζουν.

«Τι να πει κανείς; Χάθηκε ένα νέο παιδί, οικογενειάρχης, τόσο άδικα» έλεγε χθες ο εργοδότης του 25χρονου, Βασίλης Λάμπος. Με το θύμα συνεργάζονταν τα τελευταία χρόνια και αναλάμβαναν την τοποθέτηση υδραυλικών σε πολυκατοικίες. Ο Νίκολας Τόντι, είπε ο κ. Λάμπος, την ώρα που άρχισε η μάχη μεταξύ των Αλβανών και των αστυνομικών, ξεφόρτωνε από αυτοκίνητο με τον γιο του διάφορα υλικά και τα μετέφεραν σε μία μικρή αποθήκη. «Πήγε να κρυφθεί στην πιλοτή της πολυκατοικίας και εκεί τον βρήκαν οι σφαίρες» είπε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια