Στο κλειστό του Βύρωνα με Δυναμό Κιέβου

Πηγή: Sportime.gr

Την Πέμπτη ο Αθηναϊκός δίνει τον πιο κρίσιμο αγώνα για την πρόκριση στη φάση των «8» του Eurocup απέναντι στην Δυναμό Κιέβου (20:30).

Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας θα προσπαθήσουν στο «κάστρο» του κλειστού γυμναστηρίου του Βύρωνα να υποτάξουν και τις Ουκρανίδες και να πάρουν πανηγυρικά την πρόκριση στην επόμενη φάση!

Η ΚΑΕ καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό παρών και να βοηθήσουν την ομάδα του Τζώρτζη Δικαιουλάκου να κατακτήσει άλλη μια νίκη.

«Η παρουσία όλων μας είναι εξαιρετικά σημαντική! Με νίκη τα κορίτσια προκρίνονται στις 8 κορυφαίες ομάδες του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου! Αξίζουν το χειροκρότημα και την υποστήριξή μας! Τονίζουμε ότι ο Αθηναϊκός είναι η μόνη εκπρόσωπος του Ελληνικού Γυναικείου μπάσκετ, στην Ευρώπη. Απαιτείται σεβασμός και στήριξη. Εμείς έχουμε μάθει να προσπαθούμε πάντα. Αυτό κάνουμε και αυτό θα κάνουμε πάντα και θα πετύχουμε».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια