Κοπή πίτας εθελοντικής δασοπροστασίας Βύρωνα

Το δημοτικό αναψυκτήριο «Λαμπηδόνα» στο άλσος της Αγίας Τριάδας επέλεξε η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Δήμου Βύρωνα για την κοπή της πίτας της, την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στους εθελοντές για την πολύχρονη συμβολή τους στη φύλαξη του Υμηττού.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα ιδρυτικά μέλη της Εθελοντικής Ομάδας, Διονύση Ρεμιγιάκη και Ασπασία Αρκαδινού.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) και Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς χαιρέτισε την προσφορά των εθελοντών, τονίζοντας ότι ο Σύνδεσμος και ο Δήμος Βύρωνα καταβάλλουν κάθε δυνατή  προσπάθεια για να υποστηρίξουν το έργο τους για την προστασία του βουνού.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η Αντιπρόεδρος και ο Διευθυντής Προγραμμάτων του ΣΠΑΥ, Γωγώ Φιλίππου και Βασίλης Νομικός αντίστοιχα, καθώς και οι επικεφαλής – εκπρόσωποι των Εθελοντικών Ομάδων Βύρωνα Σταύρος Σαλαγιάννης, Καισαριανής Σάκης Εξαρχόπουλος, Ηλιούπολης Μάκης Λαδόπουλος, Γλυφάδας Στέλιος Θεοδωσόπουλος, Παπάγου Κωνσταντίνος Φιλιππακόπουλος, Βορειο-Ανατολικού Τομέα Υμηττού Μαρία Λασκούλα, και Μαρκόπουλου Χαράλαμπος Ζαφειρίου.

Την κοπή πίτας ευλόγησε ο Μητροπολίτης Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ.κ. Δανιήλ.

Η βραδιά έκλεισε με τις ευχές όλων για ένα καλοκαίρι χωρίς φωτιές.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια