Καλέντζου «Έρχονται ακόμη καλύτερες μέρες»

Πηγή: SuperBasket

Στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του Eurocup βρίσκεται πλέον η γυναικεία ομάδα του Αθηναϊκού, αλλά η Τούλα Καλέντζου βάζει τον πήχη ακόμη ψηλότερα. «Είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία για την ομάδα του Αθηναϊκού η οποία ξεκίνησε από το μηδέν. Μάλιστα επιφυλασσόμαστε για ακόμη πιο μεγάλα πράγματα. Για αυτές τις 10 μέρες προέχει η ξεκούραση και το πρωτάθλημα» τόνισε η 32χρονη γκαρντ.

Επόμενος αντίπαλος στους «4»  του θεσμού για τα φοβερά κορίτσια του Τζώρτζη Δικαιουλάκου είναι η Ντιναμό Κουρσκ,. «Όσο πιο ψηλά πηγαίνεις δεν μπορείς να «διαλέξεις» αντίπαλο. Όλοι αξίζουν που βρίσκονται εκεί και έχεις περίπου τον ίδιο βαθμό δυσκολίας κόντρα στον καθένα. Η Ντιναμό (Μόσχας) είχε να χάσει στην έδρα της πέντε χρόνια και αυτό από μόνο του σημαίνει κάτι. Το θέμα τώρα είναι πως θα εμφανιστούμε στα ημιτελικά. Θετικό είναι ότι το δεύτερο παιχνίδι είναι στην έδρα μας» δήλωσε η διεθνής γκαρντ και συμπλήρωσε για την ομάδα που πέρσι είχε αποκλείσει τον Αθηναϊκό μια φάση νωρίτερα πως «φέτος είναι διαφορετικά τα πράγματα. Κακά τα ψέματα η ομάδα γι’ αυτό χτίστηκε. Πιστεύω ότι θα είμαστε πιο προετοιμασμένοι. Η ομάδα είδε πέρυσι τι την περιμένει και φέτος. Σιγουρα θα είναι δύσκολο. Πάντως ακούω που λένε ότι είναι κακός οιωνός. Εγώ λέω ότι ήρθε η ώρα να αποδείξουμε το αντίθετο ή αν θέλετε, να ξορκίσουμε τον δαίμονα».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια