Α.Ο.Νέοι Βύρωνα: Δυσκολεύτηκε, αλλά κέρδισε!

Πηγή: Άθληση

Οι  απουσίες αρκετών παικτών της βασικής επτάδας και η καλή αγωνιστική παρουσία του ΝΟ Δήλεσι δεν επέτρεψαν στον Α.Ο. Νέοι Βύρωνα να κερδίσει τους τρεις πόντους στην συγκεκριμένη εκτός έδρας αναμέτρηση.

Η ομάδα του Μάριου Παπαδούρη κέρδισε μεν με 3-2 σετ, αλλά ο εν λόγω τεχνικός δηλώνει πως κρατάει μόνο το αποτέλεσμα από την συγκεκριμένη αναμέτρηση. «Δεν μπορώ να πω πως η ομάδα μου έπαιξε καλά κόντρα στο ΝΟ Δήλεσι! Μας έλειπαν ορισμένοι πάικτες της βασικής επτάδας με συνέπεια να μην μπορούμε να παίξουμε όπως έπρεπε. Ειδικά, στις θέσεις των ακραίων, η ομάδα μου είχε σημαντικές ελλείψεις, ωστόσο κατάφερε να κερδίσει τους δύο από τους τρεις πόντους και να διατηρηθεί στη 2η θέση της βαθμολογίας», ανέφερε ο κ. Παπαδούρης στην «ΑΘΛΗΣΗ».

Από το χθεσινό ματς, απουσίασαν ο ακραίος, Ζαμπέτας, λόγω ασθένειας και ο ακραίος, Δρακόπουλος, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόσφατο διάστρεμμα το οποίο έχει υποστεί. Ακόμα, απών ήταν και ο στρατευμένος Σεβαστός, προκαλώντας ένα ακόμα «πονοκέφαλο» στον Μάριο Παπαδούρη.

Αναφορικά με τους παίκτες, οι οποίοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς, ο προπονητής της ομάδας, έκανε την έκπληξη, χρησιμοποιώντας τον Βαλσάμη αντί τον Σαραντόπουλο στη βασική επτάδα για τη θέση του πασαδόρου. Ως διαγώνιος έπαιξε ο Ξηδερός, ενώ στις θέσεις των ακραίων αγωνίστηκαν οι Μουστάκης και Τσολάκος. Ως κεντρικοί αγωνίστηκαν οι Ανετόπουλος και Κακούρης, ενώ στη θέση του λίμπερο χρησιμοποιήθηκε ο Πετρόπουλος.

Κατά τη διάρκεια του ματς, ο Μάριος Παπαδούρης έριξε στη μάχη τον ακραίος, Χρήστος Ζήσης, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τα χρώμτα της ομάδας, μετά την επιστροφή του από το εξωτερικό, όπου σπούδαζε με το πρόγραμμα «ERASMUS». Ακόμα χρόνο συμμετοχής στο ματς έλαβε ο κεντρικός, Κάρκουλας και ο κεντρικός, Ταβλαδάκης.

Εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, ο προπονητής της ομάδας ευελπιστεί να κερδίσει η ομάδα όλα τα υπόλοιπα ματς, ώστε να μην απολέσει τη 2η προνομιούχο θέση. «Το πρόγραμμα μας δεν είναι εύκολο, αφού τις τρεις επόμενες αγωνιστικές καλούμαστε να παίξουμε με Κολλέγιο Αθηνών, Α.Ε Γκράβας και Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας. Δυστυχώς, δε θα έχουμε στη διάθεση μας τον Φραγκούλη Ζαμπέτα, ο οποίος θα είναι, κατά πάσα πιθανότητα, έτοιμος στους αγώνες των «πλέϊ-οφ». Αντίθετα, ο Ανδρέας Δρακόπουλος θα χάσει, μάλλον, το ματς με το Κολλέγιο Αθηνών, αλλά εύχομαι να επανέλθει σε δράση στο παιχνίδι με την Α.Ε Γκράβας», κατέληξε ο Μάριος Παπαδούρης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια