Αν νικήσει θα περάσει στους «4» ο Αθηναϊκός

Πηγή: Sportime

Ο Αθηναϊκός με το πλεονέκτημα των 24 πόντων από το ματς του πρώτου αγώνα, δοκιμάζεται αύριο (23/2, 17:00) στη Ρωσία, κόντρα στην Ντιναμό Μόσχας για τον επαναληπτικό αγώνα της προημιτελικής φάσης του EuroCup γυναικών.

Η ομάδα του Τζώρτζη Δικαιουλάκου, επικράτησε στο πρώτο ματς με 84-60 και πλέον καλείται να υπερασπιστεί αυτή τη διαφορά, ούτως ώστε να προκριθεί στην επόμενη φάση. Με νίκη, ο πρωταθλητής Ελλάδας θα περάσει πανηγυρικά στους “4” της διοργάνωσης.

Ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος ο οποίος ξέρει καλά πως θα πάρει αυτό που θέλει ήταν ξεκάθαρος. “Πάμε για τη νίκη. Οχι για να υπερασπιστούμε την διαφορά του πρώτου αγώνα. Να νικήσουμε το αντιαθλητικό παιχνίδι των Ρωσίδων ενώ το ματς θα είναι τελείως διαφορετικό σε σχέση με το πρώτο”. Οσον αφορά αυτό που θα αποτελέσει οδηγός για το ματς σε σχέση με όσα έγιναν στο πρώτο ματς είναι “η άμυνα που είχαμε”.

Εφόσον προκριθούν, τα κορίτσια του Δικαιουλάκου, θα αντιμετωπίσουν στους ημιτελικούς το νικητή του ζευγαριού Ταργκοβίστε – Ντιναμό Κουρσκ (πρώτος αγώνας 75-57) .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια