Αθηναϊκός – Ιαλυσός 4-0

Πηγή: Rodos Live

Την ήττα 4-0 από τον Αθηναϊκό γνώρισε ο Ιάλυσος στο γήπεδο του Βύρωνα, με τους γηπεδούχους να ανεβάζουν στροφές κατά διαστήματα, και τους «ερυθροκίτρινους» να μη μπορούν να παρακολουθήσουν το ρυθμό των γηπεδούχων.

Μετά από ένα «στείρο» πρώτο 20λεπτο, οι «λόρδοι» πάτησαν το γκάζι και στο 28΄ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, με τον Τρίψα ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ωραία σέντρα του Καραμπά. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Σπέρτος επιχείρησε τη σέντρα ο Ζαχαρόπουλος έπιασε δυνατό σουτ στην κίνηση και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0. Στο 43΄ ο Τρίψας σκόραρε για δεύτερη φορά στο παιχνίδι με πλασέ από σέντρα του Μπιτίνη. Και, τέλος, στο 77΄ ο Μπελέρης εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση που δημιουργήθηκε στην άμυνα του Ιάλυσου και διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Κορυφαίοι του αγώνα ήταν οι Ζαχαρόπουλος, Σπέρτος και Τρίψας. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Ιωαννίδης με βοηθούς την κ. Αντωνίου και τον κ. Περδίκκη από την Ανατολικά Αττική. Ακολουθούν οι συνθέσεις των δύο ομάδων.

ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Μηλιώνης, Μπήνας, Καραμπάς, Αλεξόπουλος, Στρατής, Ζήζηλας (46΄ Μανταδάκης), Τρίψας (58΄ Δελλάρδας), Μπελέρης, Ζαχαρόπουλος, Σπέρτος, Μπιτίνης (46΄ Κουνδουρούπης).

ΙΑΛΥΣΟΣ: Τόππος, Δανελάκης, Ξένος, Γκάιδας, Χρήστου (86΄ Πιέρρος), Αμερικάνας, Βακαλίδης, Τομάζος, Κόκκας (31΄ Τζαφέρης), Αθηναίος (86΄ Μουστάκας).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια