Τη στήριξη της πολιτείας ζητάει ο ΣΠΑΥ

Πηγή: Σ.Π.Α.Υ.

Η Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) Γωγώ Φιλίππου, που εκπροσώπησε τον Πρόεδρο του ΣΠΑΥ και Δήμαρχο Βύρωνα Νίκο Χαρδαλιά, στην κοπή πίτας του Πυροσβεστικού Σώματος στις 28 Ιανουαρίου στο Χαλάνδρι, αφού ευχαρίστησε την Πυροσβεστική για την προσφορά της, υπενθύμισε στο πλαίσιο του χαιρετισμού της, τη συμβολή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των εθελοντικών ομάδων δασοπροστασίας κυρίως στην πρόληψη αλλά και στην καταστολή των πυρκαγιών.

Ειδικότερα, παρουσία του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Σπύρου Βούγια, του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Θεόδωρου Μπούφη και του Αρχηγού του Π.Σ. Αντιστράτηγου Στυλιανού Στεφανίδη, η Γωγώ Φιλίππου τόνισε την ανάγκη να παρέχει η πολιτεία ασφάλιση στους εθελοντές της δασοπροστασίας. Παράλληλα, απέσπασε τη δέσμευση του Υφυπουργού για προσεχή συνάντηση με σκοπό την εκτενή συζήτηση των θεμάτων που απασχολούν τον Σύνδεσμο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια