Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας βράβευσε το 1o Γυμνάσιο Βύρωνα

Πηγή: Δήμος Βύρωνα

Συνεχίζει να τιμάται ο Δήμος Βύρωνα και οι μαθητές του, με τις συνεχείς διακρίσεις που αποσπά το 1ο Γυμνάσιο Βύρωνα.
H Κίνηση Πολιτών για μία Ανοιχτή Κοινωνία και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, στην προσπάθειά τους να συμβάλλουν στην ανάπτυξη του Εθελοντισμού, διοργάνωσαν διαγωνισμό πρωτοβουλιών με αξιόλογο συλλογικό και κοινωνικό έργο, τις “Νησίδες Ποιότητας 2009”.

Στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής, το 1ο Γυμνάσιο Βύρωνα και ο υπεύθυνος καθηγητής Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, συνοδευόμενοι από το Δήμαρχο Βύρωνα Νίκο Γ. Χαρδαλιά, βραβεύτηκαν για τη δράση του σχολείου σε πρωτοποριακές πρωτοβουλίες συνεργασίας με τη Unicef, στο πλαίσιο του προγράμματος “Σχολεία Υπερασπιστές των Παιδιών”. Τη βράβευση έκανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας.

Να θυμίσουμε ότι κορυφαία στιγμή για τον Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό του Σχολείου του Δήμου Βύρωνα ήταν η βράβευσή του με το 3ο Ευρωπαϊκό βραβείο “Καρλομάγνος” από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στη Γερμανία, τον Απρίλιο του 2008.

Υπερήφανος για τις δραστηριότητες του σχολείου αλλά και την ευαισθησία που δείχνουν οι καθηγητές στην “ανοιχτή” και εφ’ όλης της ύλης εκπαίδευση των παιδιών δήλωσε ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος  Γ. Χαρδαλιάς, ο οποίος εξέφρασε την αγάπη του και το θαυμασμό του στην πρόοδο του 1ου Γυμνασίου Βύρωνα, αλλά και στο μεράκι και τη διάθεση τόσο του υπεύθυνου καθηγητή Χρήστου Χριστοδουλόπουλου όσο και της Διευθύντριας του σχολείου Λεμονιάς Κλωνάρη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια