Ακόμα μία μορφή ενημέρωσης του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΡΕΑ

Πηγή: http://www.aokarea.gr

Το «Ενημερωτικό Δελτίο του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΡΕΑ», μετράει ήδη τα πρώτα δύο (2) τεύχη του και φιλοδοξεί να έχει τακτική παρουσία τόσο στην έντυπη όσο και στην ηλεκτρονική του μορφή. Αποτελεί μια προσπάθεια ενημέρωσης κατ? αρχήν των μελών, των αθλητών και των φίλων του Σωματείου μας, με τρόπο πιο άμεσο, σε σχέση με τον ιστοχώρο μας (website) (www.aokarea.gr). Δευτερευόντως απευθύνεται σε όσους ενδεχομένως ενδιαφέρονται για τις εν γένει δραστηριότητες του Σωματείου μας. Στην κατηγορία αυτή θεωρούμε ότι περιλαμβάνονται ο Δήμος Βύρωνα, οι Δημοτικές Παρατάξεις, ο τοπικός έντυπος και ηλεκτρονικός τύπος, οι λοιποί αθλητικοί, πολιτιστικοί Σύλλογοι της περιοχής κ.λ.π. Ανάλογη με τον τίτλο του είναι και η θεματολογία του, με αναφορά σε θέματα που αφορούν τις δραστηριότητες των τμημάτων υποδομής (Ακαδημιών), την πορεία των αγωνιστικών τμημάτων, τις εκδηλώσεις και την εν γένει λειτουργία του Σωματείου. Επίσης προβάλλονται οι  θέσεις και οι απόψεις του Διοικητικού Συμβουλίου. Παράλληλα περιλαμβάνονται και θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος με κύριους αποδέκτες τους γονείς και κηδεμόνες των μικρών αθλητών.  Απαραίτητο είναι να διευκρινιστεί ότι κείμενα που δημοσιεύονται στο “Ενημερωτικό Δελτίο του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΡΕΑ” όπως και στον ιστότοπό μας (www.aokarea.gr), χωρίς υπογραφή του συντάκτη τους εκφράζουν τις θέσεις και τις απόψεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας.

Η κριτική, οι προτάσεις και οι απόψεις Σας είναι ευπρόσδεκτες και απαραίτητες ώστε να διαμορφώσουμε αυτό που θέλουμε και μας ταιριάζει.

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΕΑ

Το Παιδί στο Επίκεντρο του Ενδιαφέροντος

Για να διαβάσετε τα ενημερωτικά Δελτία πατήστε εδώ

Τα σχόλια, τις παρατηρήσεις, τις προτάσεις Σας, καθώς και αιτήματα για την αποστολή του εντύπου σε ηλεκτρονική μορφή (αρχείο .pdf) μπορείτε να τα στέλνετε στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email): aokarea@gmail.com.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια