Απόλλων Πτ. – Αθηναϊκός 73-92

Πηγή: abc-women.gr

Το ζητούμενο εξ αρχής είναι να αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα τους αγώνες, όποιος και αν είναι απέναντί μας, αφού ο Αθηναϊκός μπορεί να υλοποιήσει τους στόχους του μόνο αν σέβεται κάθε αντίπαλο.
Στην Πτολεμαΐδα, τα κορίτσια του Βύρωνα ακολούθησαν κατά γράμμα τις εντολές του Τζώρτζη Δικαιουλάκου και έφτασαν στη νίκη. Το 73-92 δείχνει και το πόσο όμορφο και επιθετικό μπάσκετ παίξαμε.

Είναι σημαντικό για μας το γεγονός ότι στις δύο πρώτες αγωνιστικές η ομάδα μας έχει μέσο όρο παραγωγικότητας 86 πόντους, δείγμα της πρόθεσής της να προσφέρει θέαμα υψηλής ποιότητας.

“Από την αρχή του αγώνα η ομάδα μας είχε τον έλεγχο και η Πτολεμαϊδα βρέθηκε πίσω στο σκορ. Κατάφερε να μειώσει μόνο στα διαστήματα που εμείς… χαλαρώσαμε λίγο. Είναι σημαντικόγια εμάς ότι νικήσαμε τον Άπόλλωνα, τώρα κοιτάμε τα δύο επόμενα παιχνίδια (με Παιανία για το Κύπελλο και Ολυμπιάδα Λαρ. για το πρωτάθλημα) τα οποία μπορεί να είναι εύκολα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να εφησυχάζουμε”, δήλωσε ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος, μετά το τέλος του αγώνα.

Διαιτητές: Νικολούλης – Σιμιοτόπουλος.
Τα δεκάλεπτα: 10-18, 26-41, 51-67, 73-92.
ΑΠΟΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ (Πυροβέτσης): Παπαδημητρίου 6, Χολοπούλου, Καζαντζίδου 2, Μπράκετ 15, Σταυρίδου 26 (4), Καραδήμα 10 (2), Ενκέλε 12, Μοσχοπούλου 2.
ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δικαιουλάκος): Καλέντζου, Λύμουρα 8 (2), Βολονάκη 8 (2), Σούλις 6, Πετρονίτε 18 (2), Σαρέγκου 2, Γουίγκινς 14 (2), Κοσμά 12 (1), Χαλικιά, Ντέιβις 24.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια