Χρήστος Θηβαίος & Γιάννης Χαρούλης στη Σκιά των Βράχων

Πηγή: Φεστιβάλ Βύρωνα

Σήμερα στο Θέατρο Βράχων θα λάβει χώρα μια σπουδαία μουσική συνάντηση. Ο Χρήστος Θηβαίος και ο Γιάννης Χαρούλης στήνουν μια μοναδική βραδιά με ευαισθησίες και αγαπημένες μελωδίες.

Μια μακρόχρονη φιλία δένει τους δύο καλλιτέχνες που ξεκίνησε πριν αρκετά χρόνια σε ένα καφενείο στα Λακώνια της Κρήτης και συνεχίστηκε με την πρόσκληση του Χρήστου Θηβαίου στο Γιάννη Χαρούλη να παραστεί στο μεγάλο αφιέρωμα για το Νίκο Ξυλούρη, στο Λυκαβηττό το 2002.

Ερμηνευτές σπάνιας εκφραστικότητας και οι δύο, με διαδρομές παράλληλες στο καλό ελληνικό τραγούδι των τελευταίων χρόνων, επιχειρούν  για πρώτη φορά να παντρέψουν τις αναζητήσεις τους στη μουσική. Με άξονα τα τραγούδια τους αλλά και τραγούδια δημιουργών που αγαπούν, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο Γιάννης Χαρούλης πέρασε τον χειμώνα του στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου με μεγάλη επιτυχία, με sold out όλες τις εμφανίσεις του.

Με την βαθιά ειλικρίνεια και την συγκίνηση στην ερμηνεία του, ανταποκρίθηκε με ωριμότητα καλλιτέχνη που θέλει να χαράξει τον δικό του δρόμο, υπακούοντας στο ένστικτό του.

Μας ταξιδεύει με τα τραγούδια του στο νησί του την Κρήτη και μας υποδέχεται στον δικό του μουσικό κόσμο, μέσα από την προσωπική του αναζήτηση στους στίχους, τις ερμηνείες και τις μουσικές ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, μία αναζήτηση που αποτυπώνεται και στον «Χειμωνανθό» μια ιδιαίτερη δουλειά.

Οι δρόμοι των δύο καλλιτεχνών συναντιούνται λοιπόν απόψε, στην σκηνή του Θεάτρου Βράχων στις 21:30.

Προπώληση εισιτηρίων

Δημαρχείο Βύρωνα, Καραολή & Δημητρίου 32-36 (Δευτέρα έως Παρασκευή 8.30 π.μ. ? 2.30 μ.μ.)
Πνευματικό Κέντρο Δήμου Βύρωνα, Κύπρου & Ευαγγελικής Σχολής (Δευτέρα έως Παρασκευή 8.30 π.μ. ? 8.00 μ.μ.)
Ταμεία Θεάτρων Βράχων: Καθημερινά 6.00 μ.μ. ? 10.00 μ.μ.
Δισκοπωλεία «Metropolis». Δισκοπωλείο «Salina» Υμηττού 125, Παγκράτι
Τicket Servises Πανεπιστημίου 39, τηλ.: 210 7234567
www.i-ticket.gr, τηλ. 801-11-60000 [Φεστιβάλ Βύρωνα]

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια