Έναρξη ακαδημιών αθλητικού ομίλου Καρέα

Πηγή: Α.Ο. Καρέας

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009  10.00 πμ

Παιδιά, γονείς προπονητές , φίλοι ,  γεμίζουμε ξανά το Αθλητικό Κέντρο Καρέα στον Αγ. Γεώργιο και χαιρόμαστε παιχνίδι και παρέα!

Επικέντρωση στις νεαρές ηλικίες έχει αποφασίσει ο Αθλητικός Όμιλος Καρέα και  για την νέα αθλητική περίοδο 2009-10 που ξεκινά το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10.00 πμ . Υποσχόμαστε  να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια με την ίδια σοβαρότητα  και το ίδιο ενδιαφέρον για τα παιδιά  .

Πρωταρχικός στόχος των τμημάτων υποδομής του Αθλητικού Ομίλου Καρέα  δεν είναι η άριστη ειδική τεχνική εκπαίδευση των παιδιών μας, αλλά η γενική εκπαίδευση τους ,ως νέων Αθλητών στις βασικές αρχές του Αθλητισμού, που στηρίζονται στις αρχές του Πολιτισμού και της Αρετής.

Δουλεύουμε  χρόνια προς την κατεύθυνση αυτή  , για να αποκτήσει ο Αθλητισμός ξανά  και τον κοινωνικό του ρόλο ώστε να αναδείξει υπέρτατες αρχές ,πολύ σημαντικές για την ευαίσθητη νεαρή ηλικία , όπως αυτές της ομαδικότητας , του προσωπικού ήθους, της ευγενούς άμιλλας του αγωνιστικού ιδεώδους της αλληλεπίδρασης, της ανεκτικότητας, της εντιμότητας, της κοινωνικής ένταξης, της διερεύνησης των προσωπικών ορίων, κ.α.”

Ο Αθλητικός Όμιλος Καρέα  ανήκει στους αθλητικούς συλλόγους  που θεωρούν τον Αθλητισμό ως μέρος της κλασσικής παιδείας του νέου ανθρώπου και γι? αυτό στοχεύει εδώ και αρκετά χρόνια με μεγάλη προσοχή  και σοβαρότητα στο παιδί .

Η διάκριση των παιδιών μας στους Αθλητικούς αγώνες που διοργανώνουμε ή συμμετέχουμε ,θέλουμε να εκλαμβάνετε ,ως επιβράβευση του ήθους τους και του αγωνιστικού πνεύματος τους , του χαρακτήρα τους ,της εκπαιδεύσιμης συμπεριφοράς τους  και όχι τόσο των τεχνικών δεξιοτήτων τους .

Απώτερος στόχος του Αθλητικού Ομίλου Καρέα  είναι η συμμετοχή μέσω του αθλητισμού στην ολοκλήρωση της προσωπικότητας των νέων ανθρώπων ,οι οποίοι δεν θα διακριθούν μόνο στις αθλητικές διοργανώσεις ,αλλά καθοδηγούμενοι σωστά  από όλους μας ,θα αποκτήσουν εφόδια  και θα προετοιμαστούν για διάκριση στον αυριανό στίβο της ζωής,  με αγωνιστικότητα ,αυτοπειθαρχία ,επιμονή, και υψηλή αυτοπεποίθηση .

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΕΑ

Το Παιδί στο Επίκεντρο του Ενδιαφέροντος

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια