Αλλαγή στο Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης για την προσεχή Κυριακή

Πηγή: dimosbyrona.gr

Αναβάλλεται λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών η δενδροφύτευση που είχε προγραμματιστεί στον Κουταλά για το πρωί της προσεχούς Κυριακής στο πλαίσιο του Προγράμματος Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών. Αντ’ αυτού, το ραντεβού με τους μικρούς μας φίλους θα γίνει στις 11 το πρωί της Κυριακής στην αίθουσα του ΤΕΕ-ΙΕΚ (Ταταούλων) για παιχνίδι και πολλές ομαδικές δραστηριότητες.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου τα παιδιά έχουν ραντεβού στις 10.30 το πρωί, στον παιδότοπο Déjà vu (Κολοκοτρώνη 42), όπου θα παίξουν μέχρι τελικής πτώσεως. Ο παιδότοπος μπορεί να φυλοξενήσει παιδιά ηλικίας 3-9 ετών, ενώ στην περίπτωση που η προσέλευση είναι μεγάλη τα παιδιά θα χωριστούν σε ομάδες των 25 –όπως προβλέπεται από τον κανονισμό του παιδότοπου- με στόχο να απασχοληθούν δημιουργικά όλοι όσοι προσέλθουν. Τα παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας, αλλά και τα μικρότερα αν δεν περάσουν όλη την ώρα τους στον παιδότοπο, θα παίξουν παιχνίδια και θα διασκεδάσουν στην αίθουσα του 4ου Δημοτικού σχολείου, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από τον παιδότοπο. Στις 5 το απόγευμα στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Βύρωνα οι μικροί μας φίλοι θα παρακολουθήσουν την ταινία “Happy Feet”.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια