Την Κυριακή το Τουρνουά Παλαιμάχων Χειροσφαίρισης στον Βύρωνα

Πηγή: dimarxe.gr

Στη μνήμη του σπουδαίου προπονητή Δημήτρη Δημητριάδη είναι αφιερωμένο το Τουρνουά Παλαιμάχων Χειροσφαίρισης, που πραγματοποιείται την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Βύρωνα.

Οι ομάδες παλαιμάχων που συμμετέχουν στο Τουρνουά είναι οι: Μεικτή Ομάδα Παλαιμάχων Βύρωνα (Αθηναϊκός και ΜΑΣ Νέα Ελβετία), Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας, Πανελλήνιος και Σύλλογος Αποφοίτων Κολεγίου Αθηνών (ΣΑΚΑ).

H εκδήλωση ξεκινάει στις 18:00, με τον αγώνα μεταξύ των παλαιμάχων του Βύρωνα και των παλαιμάχων του ΣΑΚΑ. Ακολουθεί το τελετουργικό και στις 19:15 θα διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ Πανελλήνιου και Ιωνικού Ν.Φ. Στη συνέχεια, οι δύο ηττημένες ομάδες θα αναμετρηθούν για την 3η και 4η θέση, ενώ οι νικήτριες θα βρεθούν αντιμέτωπες στον τελικό.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί παρουσία του Δημάρχου Βύρωνα Νίκου Χαρδαλιά, θα απονεμηθεί τιμητική πλακέτα στην οικογένεια του Δημήτρη Δημητριάδη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια