Δήλωση Παναγιώτη Κόνσουλα για το εκλογικό αποτέλεσμα

Πηγή: e-αυτοδιοίκηση

Στη παρακάτω δηλωση προχωρησε ο Παναγιώτης Κόνσουλας,  τοποθετουμενος για το εκλογικο αποτελεσμα και τη μετεπειτα πορεια του στο δήμο:

“Η δυσαρέσκεια του κόσμου για το πολιτικό σύστημα είναι ξεκάθαρη. Η αποχή άγγιξε το 60%. Στην δημοκρατία όμως αποφασίζουν οι συμμετέχοντες και το αποτέλεσμα είναι σεβαστό. Οι πολίτες του Βύρωνα πού ψήφισαν – και δυστυχώς ήταν ελάχιστοι – αποφάσισαν να παραμείνουν τα πράγματα στην πόλη μας ως έχουν. Επανεξέλεξαν την παρούσα Δημοτική Αρχή, στην οποία ευχόμαστε χρηστή και δημιουργική θητεία. 
Οι πολίτες του Βύρωνα μας έθεσαν στην Αξιωματική Αντιπολίτευση του Δήμου. Τόσο εγώ ως επικεφαλής, όσο και όλα τα μέλη της δημοτικής μας ομάδας, θα τιμήσουμε αυτό τον θεσμικό μας ρόλο.

Σε ότι με αφορά, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη του εκλογικού αποτελέσματος και δηλώνω ότι δεν προτίθεμαι να είμαι ξανά υποψήφιος Δήμαρχος Βύρωνα το 2014.

Δεσμεύομαι ότι θα διασφαλίσω την πορεία της παράταξης μας, πιστός στις δημοκρατικές αρχές, ενόψει της επόμενης εκλογικής αναμέτρησης.

Παραμένω πάντα ενεργός πολίτης του Βύρωνα, ως φιλοσοφία και ως άποψη ζωής.

Δεσμεύομαι να υπερασπιστώ ως δημοτικός σύμβουλος αλλά και ως επικεφαλής αυτής της παράταξης, τις αρχές και τις αλήθειες της, οι οποίες υποστηρίχτηκαν από ένα σημαντικό κομμάτι της τοπικής κοινωνίας.

Αλήθειες που θα κριθούν το επόμενο διάστημα εντός και εκτός δημοτικού συμβουλίου, αφού υποχρεώνομαι εκτός των άλλων να υπερασπισθώ τα επόμενα χρόνια στα ελληνικά δικαστήρια την τιμή και υπόληψη μου, μετά τις σε βάρος μου αγωγές από το δήμαρχο Βύρωνα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χιλιάδες Βυρωνιώτες ψηφοφόρους που στήριξαν την δημοτική μας παράταξη για άλλη μια φορά, και να δηλώσω παράλληλα ότι σέβομαι απόλυτα και την γνώμη όσων δεν μας στήριξαν κάνοντας άλλες επιλογές.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους 62 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της δημοτικής μας παράταξης, τους συνεργάτες μου, τους φίλους μου αλλά και την οικογένεια μου, που όλοι μαζί μηδενός εξαιρουμένου, με στήριξαν αφάνταστα από την αρχή μέχρι το τέλος.”

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια