Παραμένουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στους παιδικούς σταθμούς

Συνεχίζουν να παραμένουν απλήρωτοι για τους μήνες Δεκέμβριο, Ιανουάριο, δώρο Χριστουγέννων και μέχρι σήμερα  δώδεκα εργαζόμενοι στους  Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Βύρωνα, όπως καταγγέλλει η Ανεξάρτητη Αγωνιστική Παρέμβαση Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι εργαζόμενοι έχουν προσληφθεί με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και παρά τις επανειλημμένες δεσμεύσεις της διοίκησης ότι θα πληρωθούν το πρόβλημα παραμένει, δυσκολεύοντας τη ζωή των συγκεκριμένων εργαζομένων.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ  ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ

Συνεχίζουν να παραμένουν απλήρωτοι για τους μήνες Δεκέμβριο, Ιανουάριο, δώρο Χριστουγέννων και μέχρι σήμερα  δώδεκα εργαζόμενοι στους  Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Βύρωνα.

Οι εργαζόμενοι έχουν προσληφθεί με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και καλύπτουν καθημερινές ανάγκες στη λειτουργία των σταθμών.

Παρά τις επανειλημμένες δεσμεύσεις της διοίκησης ότι θα πληρωθούν το πρόβλημα παραμένει δυσκολεύοντας τη ζωή των συγκεκριμένων εργαζομένων.

Δεν είναι πρώτη φορά που εργαζόμενοι στα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου μένουν απλήρωτοι ή  καθυστερεί η καταβολή της μισθοδοσίας.

Καλούμε τη δημοτική αρχή να μην κρύβεται πίσω από τις όποιες διαδικαστικές δυσκολίες και να καταβάλει όπως έχει υποχρέωση άμεσα τη μισθοδοσία στους εργαζόμενους.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια