Αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στο Δήμο Βύρωνα

Αναστολή των κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν σήμερα οι εργαζόμενοι στο Δήμο Βύρωνα μετά από συνάντηση που είχανε το πρωί με το Δήμαρχο Βύρωνα κ. Χαρδαλιά. Στην συνάντηση αυτή δόθηκαν θετικές απαντήσεις σε αρκετά από τα αιτήματα που είχαν θέσει οι εργαζόμενοι.

Στην σχετική ανακοίνωσή του σωματείου τους αναφέρουν:

“Το  Δ.Σ του σωματείου των εργαζομένων σήμερα Τετάρτη 1 /3 / 2011 συναντήθηκε με το Δήμαρχο Βύρωνα κ. Χαρδαλιά  και συζήτησαν  για άλλη μια φορά τα αιτήματα των εργαζομένων.

Στην συνάντηση δόθηκαν θετικές απαντήσεις σε αρκετά από τα αιτήματα που είχαν θέσει   οι εργαζόμενοι. Ο Δήμαρχος επανέλαβε τις  δεσμεύσεις που ανέλαβε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έγινε τη Δευτέρα 28 / 2/ 2011.

Το Δ. Σ σε συνεδρίαση του μετά την συνάντηση αποφάσισε την αναστολή των κινητοποιήσεων συνυπολογίζοντας τις απαντήσεις  και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στην πόλη  και στους πολίτες.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συναδέλφους μας και στους πολίτες του Βύρωνα και συνεκτιμώντας τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί  σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου,   θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια  ώστε και τα απορρίμματα να μαζευτούν και όλες οι υπηρεσίες του Δήμου να λειτουργήσουν καλύτερα εξυπηρετώντας τους πολίτες.”

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια