Ο «William» επιστρέφει στον Βύρωνα μετά από 5 χρόνια

Πηγή: dimosbyrona.gr

Με τη θεατρική παράσταση «Ποιος σκότωσε τον William» από το θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Βύρωνα, στη σκηνή του Θεάτρου «Άννα Συνοδινού», συνεχίζεται την Κυριακή 22 Ιουλίου το πρόγραμμα του Φεστιβάλ «Στη σκιά των Βράχων». Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Πέντε χρονιά μετά και ύστερα από μια μεγάλη διαδρομή σε πολλά μέρη της Ελλάδας, ο «William» επανέρχεται δριμύτερος στον Βύρωνα, όπου «γεννήθηκε» και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά. Έχοντας δύο βραβεία στα μπαγκάζια του (Α’ γυναικείου ρόλου (Ιουλιέτα) και πρωτοεμφανιζόμενου συγγραφέα) από το Φεστιβάλ Καρδίτσας, επιστρέφει στα παλιά του λημέρια ανανεωμένος.

Το θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Βύρωνα, αποπειράται να ανεβάσει την τραγωδία του Ουίλιαμ Σέξπηρ «Ρωμαίος και Ιουλιέττα» και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά τραγικό, αφού ο θίασος αποτελείται από ερασιτέχνες με «καμένα εγκεφαλικά κύτταρα», ενώ η σκηνοθέτης που είναι η μόνη επαγγελματίας, κάνει διατριβή στο αλκοόλ για να…. τη βγάλει καθαρή.

Το κείμενο, η σκηνοθεσία και η μουσική επιμέλεια είναι της Λίλιαν Δημητρακοπούλου, ενώ τις χορογραφίες επιμελείται ο Μάριος Μακρόπουλος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

2 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Γιάννης Ευαγγελίδης

Αγαπητή Λίλιαν, σας εύχομαι καλή επιτυχία που αποδεδειγμένα την αξίζετε. Κι αν για λόγους ευχάριστα οικογενειακούς δεν θα μπορέσω να δω την αποψινή σας παράσταση, να ξέρεις πως με το νου και την καρδιά θα είμαι κοντά σας. Να σκίσετε όπως πάντα!!!

Αναστασία Σουρτζή

ΑΓΑΠΗΤΗ ΛΙΛΙΑΝ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΟΛΗ Η ΚΕΡΑΤΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΑΝΕΒΑΣΑΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΤΟ ΛΑΤΡΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΟΑΣΗ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!