Χωρίς ξένες ο Αθηναϊκός με απόφαση της FIBA

Πηγή: womensports.gr

Βαρύς ο πέλεκης από τη Fiba για τον Αθηναϊκό, αφού αποφάσισε να του απαγορεύσει να κάνει μεταγραφές ξένων παικτριών, αφού δεν έχει καταβάλει τα 14.400 ευρώ που χρωστάει στην Κατερίνα Ζόχνοβα.

Δύο χρόνια μετά την κατάκτηση του Eurocup ο Αθηναϊκός βλέπει τη Fiba να τον τιμωρεί σκληρά. Η Κατερίνα Ζόχνοβα προχώρησε μέχρι το τέλος την υπόθεσή της και ανάγκασε τη FIBA να πάρει αυτή την απόφαση. Η παίκτρια από την Τσεχία διεκδικεί τα 14.400 ευρώ  που της οφείλονται και η διορία καταβολής ήταν μέχρι της 26 Ιουνίου.

Ο Αθηναϊκός επίσης δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Από ότι φαίνεται ο νταμπλούχος Ελλάδας Αθηναϊκός θα αγωνιστεί μόνο με ελληνίδες παίκτριες στο πρωτάθλημα που μας έρχεται. Η Σαντέλ Χάντι έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Βύρωνα και έχει δικαίωμα να αγωνιστεί, αλλά ήδη ψάχνει ομάδα στο εξωτερικό για να συνεχίσει την καριέρα της.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια