10ο Τουρνουά Ακαδημιών Α.Ο. Καρέα

Πηγή: aokarea.gr

Με σύνθημα “Κρίση, μνημόνια και τρόικες στα Παιδιά δεν λένε τίποτα…!”, το καθιερωμένο καλοκαιρινό τουρνουά των ακαδημιών του Αθλητικού Ομίλου Καρέα συνεχίζεται για δέκατη χρονιά, με την καθολική  συμμετοχή των νεαρών αθλητών της ομάδας.

Φέτος η Τελετή Λήξης του 10ου Τουρνουά Ακαδημιών του Αθλητικού Ομίλου Καρέα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 09/06. Θα ξεκινήσει στις 18:30 με τους τελικούς αγώνες καθώς και τους νικητές των διαγωνισμών και θα ακολουθήσει η τελετή λήξης στις 20:45 που θα περιλαμβάνει τις βραβεύσεις.

Το Βύρωνας.gr είναι χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Αθλητικού Ομίλου Καρέα:

… κρίση, μνημόνια και τρόικες στα Παιδιά δεν λένε τίποτα…!
… ευρώ, δραχμές ή δολάρια επίσης…!

Η στεναχώρια , η μιζέρια και απογοήτευση μπορεί να επηρεάζει τους μεγάλους , δεν επιτρέπουμε όμως να αγγίξει τα Παιδιά…

Αντίθετα τα Παιδιά ήταν, είναι και θα είναι για όλους εμάς ότι πιο σημαντικό έχουμε , ότι θα μας μείνει σίγουρα όταν όλα αυτά αργά ή γρήγορα θα έχουν περάσει ….

Συνεχίζουμε να δίνουμε στο Παιδί όλοι μαζί , χώρο , χρόνο, αγάπη και ποιότητα, γιατί το Παιδί δεν μπορεί να μην είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος… ότι και αν περνάμε εμείς !

Εδώ και 10 χρόνια κλείνοντας τα σχολεία γιορτάζουμε τη λήξη της αθλητικής περιόδου , έτσι και φέτος, πιστοί εκεί στην ίδια γιορτή, με το ίδιο κέφι , να γευτούμε απλόχερα την γνωστή Παιδική αισιοδοξία μέσα από το γέλιο και την ικανοποίηση τους !

Ελάτε το Σάββατο 9 Ιουνίου 2012 από τις 18.30 έως τις 21.00, σε ένα αθλητικό party με γέλια , φωνές ,χειροκροτήματα , διαγωνισμούς .

Φέτος θα γιορτάσουμε τα 10 χρόνια της διοργάνωσης , δίνουμε υπόσχεση ότι και του χρόνου ακόμα και με ξεφούσκωτες μπάλες, πάλι εκεί θα είμαστε … βάζοντας περισσότερη αγάπη και ενδιαφέρον και πιθανόν λιγότερα χρήματα!

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΕΑ
Το Παιδί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια