SWATCH GROUP και ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΕΑ μαζί την νέα χρονιά

Πηγή: Α.Ο. Καρέας

Ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις με το SWATCH GROUP, όπου αναλαμβάνει χορηγός μας στο volleyball γυναικών και από σήμερα θα ομορφύνει την φανέλα μας ένα από τα πιο όμορφα logos που έχουμε δει στον αθλητισμό !

Να ευχαριστήσουμε το SWATCH GROUP για την εμπιστοσύνη τους .

Αυτές οι συνεργασίες αναβαθμίζουν αλλά και ενθαρρύνουν τον Αθλητικό Όμιλο Καρέα . Του δίνουν τη δυνατότητα να συνεχίζει δυναμικά να λειτουργεί με μοναδικό σκοπό του ,να είναι δίπλα στα παιδιά του και στους μεγαλύτερους αθλητές καθημερινά παίζοντας ένα ρόλο αγκαλιάς προστασίας και ενδιαφέροντος.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ακόμα και οι αγωνιστικές μας ομάδες στελεχώνονται από τα τμήματα υποδομών και αυτό που προέχει είναι η συνέχεια της πετυχημένης δουλειάς των ακαδημιών . Θέλουμε οι αθλητές και οι αθλήτριες μας, μέσα από την άθληση να ψυχαγωγούνται, να διαμορφώνουν την προσωπικότητά τους αποκτώντας αυτοπεποίθηση, να δοθεί έμφαση και αξία στη συνεργασία και στη φιλία, που ο αθλητισμός με μοναδικό τρόπο μας προσφέρει .

Πλέον έχουμε ένα παραπάνω λόγο να κοιτούμε την ώρα ?

Ευχαριστούμε swatch !

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΕΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια