Διακρίθηκε το 3ο Γυμνάσιο Βύρωνα και ο Δήμος μας στο Ecomobility

Πηγή: dimosbyrona.gr

Με την απονομή των βραβείων ολοκληρώθηκε, το Σάββατο 28 Απριλίου, το πρόγραμμα Ecomobility – Οικολογική Μετακίνηση 2011-2012, στο οποίο συμμετείχαν 38 σχολεία από ισάριθμους δήμους της χώρας μας. Στο πλαίσιο του προγράμματος, οι μαθητές των σχολείων παρουσίασαν εντυπωσιακές εργασίες για την οικολογική μετακίνηση στις πόλεις τους.

Ο Δήμος Βύρωνα, που συμμετείχε για πρώτη φορά στο Ecomobility, διακρίθηκε για τη συνδιοργάνωση της εκστρατείας στην πόλη μας, καθώς ήταν ανάμεσα στους τρεις επικρατέστερους δήμους. Παράλληλα, η εργασία των μαθητών του 3ου Γυμνασίου Βύρωνα κατέλαβε την 4η θέση ανάμεσα στα 38 σχολεία που συμμετείχαν, και ήταν μέσα στις 6 καλύτερες στην υποκατηγορία θεατρικής έκφρασης.

Η χαρά των παιδιών για τις διακρίσεις που κέρδισαν ήταν πολύ μεγάλη, ενώ έζησαν μια εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη, μέσα από την έρευνα, τη συζήτηση με τον Δήμαρχο Νίκο Χαρδαλιά και την παρουσίαση της εργασίας τους.

Στην τελετή, που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, παρευρέθηκε η αντιδήμαρχος Παιδείας Τζένη Παυλάκου-Παναγιωτοπούλου που συνεχάρη τους μαθητές και τους επιβλέποντες καθηγητές Παναγιώτη Κοσμόπουλο και Αικατερίνη Λουλάκη, καθώς και τη διευθύντρια του 3ου Γυμνάσιου Βύρωνα Ευφροσύνη Χαρδαβέλα, για την εξαιρετική προσπάθειά τους.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές για το έργο τους, τονίζοντας ότ πρόκειται για μία εξαιρετική προσπάθεια, που αποδεικνύει ότι η μαθητική κοινότητα μπορεί να συμμετέχει ενεργά σε επίπεδο κοινωνίας αν της δοθούν τα κατάλληλα ερεθίσματα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια