Μυστική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στον Βύρωνα

Πηγή: tro-ma-ktiko.blogspot.com

“Μίνι” προεκλογική συγκέντρωση πραγματοποίησε την Κυριακή 22/04 το ΠΑΣΟΚ στον Βύρωνα, με ομιλητή τον Γιάννη Ραγκούση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκέντρωση έλαβε χώρα στο πατάρι καφετέριας, όπου προσήλθαν περίπου εικοσιπέντε άτομα με μεγάλη “μυστικότητα” για να ακούσουν και να συζητήσουν με τον υποψήφιο βουλευτή. Παρόντες ήταν και δύο δημοτικοί σύμβουλοι του ΠΑΣΟΚ.

Μετά από μιάμιση ώρα περίπου, με τον ίδιο “μυστικό” τρόπο, αποχώρησαν και όπως αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας του γεγονότος, δεν έφυγαν όλοι μαζί αλλά δυο – δυο για να μη γίνει αντιληπτή η συνάντηση, φοβούμενοι προφανώς πιθανά επεισόδια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

2 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Dimitris Giatras

ΤΟ σχόλιο είναι ατυχές διότι οι προεκλογικές συγκεντρώσεις του ΠΑΣΟΚ στο Βυρωνα είναι καθημερινές ανοικτές στα πλαίσια βέβαια των προ/Κων

Aggelos Dimitropoulos

Την ώρα που ο κ. Ραγκούσης είναι ίσως ο μόνος υπ. βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που έχει ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ τις 5 ανοιχτες συγκεντρώσεις τις οποίες θα πραγματοποιήσει, εσείς μιλάτε για "μυστική συγκέντρωση"… Αλήθεια, ποιος υποψήφιος ανακοινώνει ανοιχτά ΟΛΕΣ τις συναντήσεις που κάνει; Γιατί άλλο συγκέντρωση και αλλο συναντηση.