«Ποια Ελένη;» – Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Βύρωνα

Πηγή: Φεστιβάλ Βύρωνα

Το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Βύρωνα παρουσιάζει τη Κυριακή 27/9 το έργο «Ποια Ελένη;», μια παρωδία – μιούζικαλ του Τρωικού πολέμου.

Η ιστορία ξεκινά με τις τρεις θεές -Ήρα, Αθηνά και Αφροδίτη- να καβγαδίζουν για το ποια από τις τρεις προτιμούν οι θνητοί. Ο Πάρης δίνει το μήλο στην Αφροδίτη και εκείνη του υπόσχεται ως αντάλλαγμα την Ωραία Ελένη. Η Ήρα εκνευρίζεται με την επιλογή του Πάρη και για να τον εκδικηθεί, αντικαθιστά την Ωραία Ελένη με την άσχημη εξαδέλφη της, Πευκίδα…

Απόσπασμα από σημείωμα των συγγραφέων:
«Πολλές φορές στα έργα μας, καταγράψαμε την αφέλεια. Τώρα ήρθε η ώρα, να γίνουμε εμείς οι ίδιοι αφελείς. Η Ελένη είναι ότι πιο πολύτιμο έχουμε. Μια παιδική ζωγραφιά. Τόσο αφελής και τόσο απλοϊκή. Ελπίζουμε να είναι και εξίσου γοητευτική.»

Σκηνοθεσία: Λίλιαν Δημητρακοπούλου
Μουσική: Αφροδίτη Μάνου
Χορογραφίες: Μάριος Μακρόπουλος
Βοήθησαν στην Οργάνωση: Γαρυφαλλιά Μαρούλη ? Μαρία Μαθιουδάκη
Φως & Ήχος: Γιάννης Βασιλόπουλος ? Πάρης Γεωργούλας

Παίζουν:
Ρεβέκκα Φελεκίδου (Πευκίς), Γαρυφαλλιά Μαρούλη (Θυμαρίς), Μαρία Μαθιουδάκη(Ελένη), Κωνσταντίνος Μούτσης (Μενέλαος), Ευτύχης Παντελάκης (Πάρης), Καλλιρόη Παχή (Ήρα – Εκάβη), Σεβαστιάννα Κατρή (Αθηνά), Παναγιώτης Φαρμάς (Δίας), Χρύσα Φωτοπούλου (Αφροδίτη ? Κασσάνδρα) Μάριαν Μαραντού (Πασιφίλη) Χρήστος Χρηστίδης (Αχιλλέας), Βασίλης Φωτόπουλος (Έκτορας), Γιώργος Σπυριδάκης (Πάτροκλος), Άντα Χρυσού (Ανδρομάχη), Παναγιώτα Χαϊδεμένου (Γογγύλη), Δώρα Βασιλάκου, Δέσποινα Δημητρακοπούλου, Στέλλα Ζώτα, Δέσποινα Μακρά, Μάριος Μακρόπουλος, Γιώργος Ματιάμπα, Ματίνα Μυτιληναίου, Μαρία Ντούρου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια