Ο Βυρωνιώτης παραγωγός Eversor στο MTV Yo! Raps

Πηγή: majorleaguebangers.com

O Eversor (κατά κόσμον Θωμάς Ζερβάκης), γεννήθηκε στο Βύρωνα το 1984. Μόλις στα 21 χρόνια του κυκλοφόρησε το ανεξάρτητο underground EP “Back to the essence” με συμμετοχές καλλιτεχνών από τις ΗΠΑ και τον Καναδά, που πήρε πρωτοφανείς θετικές κριτικές στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα.

Μετά από λίγο καιρό μπήκε για τα καλά στο παγκόσμιο παιχνίδι, καθώς μια παραγωγή του συμπεριλήφθηκε στο videogame της Atari, “Getting Up”, διπλά σε ένα πλήθος μεγάλων ονομάτων, όπως Mobb Deep, Busta Rhymes, Rakim, RJD2 κλπ.

Το 2006 επιμελήθηκε την παραγωγή στον πρώτο δίσκο του συγκροτήματός του (Phase3), με τίτλο “Eξακρίβωση στοιχείων”, που κυκλοφόρησε από την ΗΧΟΤΡΟΝ.

Όλα αυτά τα χρόνια, έχει επιμεληθεί την μουσική παραγωγή σε καλλιτέχνες όπως: Substance Abuse, Main Flow & Esoteric, Sci-Development, Phil The Agony & Planet Asia, Lord Lhus & Savage Brothers, Crucifix Payne & Canibus, Blaq Poet of Screwball και σε άλλους πολλούς.

To 2010 επιλέχθηκε για ένα από τα μεγαλύτερα urban projects της Ευρώπης, το Diversidad, σαν ένας από τους καλύτερους μουσικούς παραγωγούς στην Ευρώπη,για τους σκοπούς του album του Diversidad για το 2010.

Εκτός από τη μουσική παραγωγή για albums, έχει επίσης επιμεληθεί τη μουσική παραγωγή για 3 ντοκιμαντέρ τα οποία βασίζονται στην κουλτούρα και στον τρόπο ζωής της hip-hop μουσικής, κερδίζοντας έτσι αξιότιμους τίτλους για τη μουσική του.

Απολαύστε τον Eversor στο πρόσφατο  MTV Yo! Raps, το οποίο ήταν αφιερωμένο σ’ εκείνον.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια