Κατάσχεση στο Δήμο Βύρωνα λόγω απλήρωτων λογαριασμών

Πηγή: paraskhnio.gr

Σε τραγική οικονομική κατάσταση βρίσκονται οι περισσότεροι δήμοι της χώρας με τις κάνουλες της κρατικής χρηματοδότησης να έχουν κλείσει και τη «θηλιά» να σφίγγει συνεχώς.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο δήμος Βύρωνα ο οποίος φέρεται να χρωστάει περίπου 700.000 ευρώ στην ΕΥΔΑΠ με αποτέλεσμα η εταιρεία ύδρευσης να στείλει κατασχετήριο εξαιτίας των οφειλών.

Ο δήμαρχος Βύρωνα, Νίκος Χαρδαλιάς, μιλώντας στη metrogreece.gr τόνισε “Όλοι οι δήμαρχοι αντιστεκόμαστε στις απαιτήσεις της ΕΥΔΑΠ, η οποία ζήτησε να παίρνει από τους λογαριασμούς το ποσοστό της τάξεως του 22%. Υπήρχε ένας λογαριασμός του Δήμου 700.000 ευρώ, ο οποίος δεν είχε εξοφληθεί”.

Διαμαρτυρήθηκε ακόμη ότι ο δήμος ζήτησε πριν ένα μήνα ειδική ρύθμιση και αντ  ‘ αυτού η εταιρεία του έστειλε κατασχετήριο, ενώ  εκτίμησε ότι πρόκειται για λογιστικό λάθος το οποίο θα ξεκαθαριστεί.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Giota Sangvinatsou

ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ,ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ,ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ… ΠΡΙΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ… ΑΝ ΩΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΒΟΡΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ…
ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ ΕΤΣΙ ΑΔΙΚΑ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ…ΚΑΙ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ,ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ,ΑΝΤΙΔΡΑ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ,ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ..
ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ Η ΚΙΝΗΣΗ..ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ…
ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΣΤΩ….ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ…
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΟΝΙΜΟΙ,Η,ΜΕ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ?
ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ.. ΜΟΝΟ ΧΑΡΤΙΑ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ…ΣΑΝ ΨΥΧΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ? ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ?ΜΟΝΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ,ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΙ…ΚΑΙ "ΤΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ…"ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ!